Kinijos turgelio stebuklai: puikus pasiūlymas norintiems išbandyti išmaniuosius laikrodžius už visiškai neskausmingą kainą – 45 $ kainuojantis „CACGO K89“  (2)

Išmanieji laikrodžiai kol kas išlieka vienu naujausių elektroninių žaisliukų, kurie vis dar ieško sau vietos po saule. Iš pradžių pastarieji buvo kritikuojami tiek dėl prastai lankančios baterijos, tiek dėl itin didelės kainos, tiek dėl dizaino, kuris dažniausiai nebūdavo panašus į klasikinio laikrodžio. Vis dėlto per pastaruosius metus šioje rinkoje tikrai daug kas pasikeitė. Vis labiau akį traukiančių išmaniųjų laikrodžių pirkėjams jau gali pasiūlyti ne tik pasaulyje gerai žinomos bendrovės, bet net ir vietiniai bei mažai kam žinomi Kinijos gamintojai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kaip vienas tokių kiniškų išmaniųjų laikrodžių pavyzdžių, be jokios abejonės, gali būti „CACGO K89“. Šis iš nerūdijančio plieno pagamintas išmanusis laikrodis Kinijos elektroninėje parduotuvėje „Gearbest“ šiuo metu kainuoja tik 45 JAV dolerius bei savo išvaizda gali nustebinti net ir pačius išrankiausius. Negana to, kad „CACGO K89“ gali pasiūlyti tris skirtingas spalvų modifikacijas (juoda, auksinė, sidabrinė), jis taip pat pasižymi išskirtine savybe, kuri itin lengvai prie šio išmaniojo laikrodžio leidžia priderinti praktiškai bet kokią apyrankę.

Techninė „CACGO K89“ dalis taip pat nenuvils, nes šis 1,2 colio (240 x 240) IPS technologijos ekraną turintis išmanusis laikrodis yra aprūpintas „MTK2502“ lustu, 128 MB dydžio operatyviąją RAM atmintine bei turi net 64 MB vidinės ROM atminties. Čia taip pat svarbu paminėti integruotą Bluetooth 4.0 ryšio modulį bei 300 mAh talpos bateriją, kuri, pasak šio laikrodžio gamintojo, „CACGO K89“ nepertraukiamai leidžia naudotis net iki 5 dienų.

Be to, „CACGO K89“ yra pilnai suderinamas ir gali būti naudojamas tiek su „Android“, tiek su „iOS“ platformos išmaniais telefonais. Džiugina ir tai, kad šis išmanusis laikrodis geba skaičiuoti nueitus žingsnius, gali sekti miego kokybę, fiksuoti pulsą ir taip pat įspėti apie įeinančius skambučius, gautas žinutes bei naujus pranešimus populiariausiuose socialiniuose tinkluose.

Tačiau tuo išmaniojo laikrodžio „CACGO K89“ galimybės tikrai neapsiriboja. Be jau minėtų funkcijų jis išsiskiria dar ir tuo, kad turi skaičiuotuvą, kalendorių, diktofoną bei turi unikalią perspėjimų sistemą, kuri padeda ugdyti sveikos gyvensenos įpročius. Ir jeigu to vis dar negana, šį sąrašą galima tęsti toliau paminint tokias funkcijas, kaip nuotolinį išmaniojo telefono kameros bei muzikos grotuvo valdymą ar realaus laiko orų prognozių teikimą.

Jeigu kada galvojote pabandyti išmanųjį laikrodį, bet garsiausių modelių kainos yra daugiau nei didelės, tuomet šį variantą apsvarstyti visai verta – bendrai paėmus gal ir ne stebuklas, bet pagal savo kainą, daug žadantis daikčiukas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(28)
(10)
(18)

Komentarai (2)