Kinijos turgelio stebuklai: „Elephone P9000“ - ypač simpatiškas telefonas pragmatiškam pirkėjui: tikrai protinga kaina, visiškai metalinis korpusas ir puikios charakteristikos (Video)  (8)

Vietinių Kinijos gamintojų stiprėjančios konkurencijos jau reikia pradėti bijoti ne tik „Xiaomi“, bet net ir tarptautiniu mastu pripažintoms bendrovėms. „Elephone“ kol kas yra tiesiog tik dar vienas mažai kam žinomas vietinis Kinijos išmaniųjų telefonų gamintojas, tačiau panašu, kad savo sugebėjimais gerokai lenkiantis visus likusius.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Bene geriausias to įrodymas yra visai neseniai anonsuotas bendrovės išmanusis telefonas „Elephone P9000“, kurį Kinijos elektroninėje parduotuvėje „Gearbest“ šiuo metu galima įsigyti už 180 JAV dolerių. „Elephone P9000“ vietinėje rinkoje jau dabar yra vertinamas itin palankiai, tačiau labai panašu, kad itin pozityvių atsiliepimų šis išmanusis telefonas jau labai greitai susilauks ir Amerikos bei Europos žemynuose.

Tokią prielaidą tikslinga daryti todėl, kad „Elephone P9000“ potencialų pirkėją yra pajėgus nustebinti ne tik savo kaina ar našumu, bet ir solidžiu dizainu bei funkcijų gausa. Negana to, kad šio išmaniojo telefono korpusas yra gaminamas vien iš metalo, jis ypatingas tampa dar ir dėl to, nes turi itin siaurą rėmelį aplink ekraną. Būtent šis faktorius leidžia „Elephone P9000“ 5,5 colių aukštosios raiškos (1920 x 1080) ekraną sutalpinti gerokai mažesnių matmenų korpuse (14,84 x 7,32 x 0,73 cm).

Įvertinus, kad tai Kinijoje gamintas išmanusis telefonas, jo sparta potencialių pirkėjų taip pat turėtų nenuvilti. „Elephone P9000“ turi keturių branduolių „Mediatek MTK6755 Helio P10“ centrinį procesorių, „Mali T860MP2“ vaizdo apdorojimo posistemę, yra aprūpintas 4 GB operatyviąją RAM atmintine ir taip pat maloniai stebina dėl 32 GB dydžio vidinės ROM atminties. Čia svarbu pabrėžti, kad pastarąją yra įmanoma praplėsti dar 256 GB naudojant TF tipo atminties kortelę.

Galiausiai svarbu paminėti dar ir tai, kad išmanusis telefonas „Elephone P9000“ yra aprūpintais 4G LTE, Bluetooth 4.0, NFC ir WiFi ryšio moduliais, talpia 3000 mAh baterija, kokybiška 13 megapikselių kamera ir taip pat turi integruotą piršto antspaudų skaitytuvą, USB-C tipo jungtį bei kinietiškiems telefonams įprastą dviejų SIM kortelių palaikymą. Be to, kaip jau buvo minėta „Elephone P9000“ maloniai stebina ir savo funkcinėmis galimybėmis, kurias pavyksta realizuoti dėka įdiegtos specialiai gamintojo adaptuotos „Android 6.0“ operacinės sistemos.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(19)
(5)
(14)

Komentarai (8)