Kinijos turgelio stebuklai: skelbiama žaibiško išpardavimo akcija beveik deficitiniam „Xiaomi Mi Pad“ planšetui (Video)  (7)

Per pastaruosius metus planšetinių kompiuterių gamintojų ratas akivaizdžiai susiaurėjo. Tačiau keletas gerai žinomų gamintojų į šias nepalankias prognozes dėmesio kol kas nekreipia. Vienu geriausių pavyzdžių šiuo atveju gali tapti Kinijos bendrovė „Xiaomi“. Atrodytų, kad šiam gamintojui sekasi bet kas, ko tik jis imasi. Jo gaminamas planšetinis kompiuteris „Xiaomi Mi Pad“ turi tokią paklausą, kad tam tikros elektroninės parduotuvės netgi negali užtikrinti reikiamos jo pasiūlos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pavyzdžiui, Kinijos elektroninė parduotuvė „Gearbest“ planšetinį kompiuterį „Xiaomi Mi Pad“ įprastai parduoda už 140 JAV dolerių, tačiau dažniausiai šį produktą pavyksta įsigyti tik tiems, kurie nuolatos stebi ir domisi šios elektroninės parduotuvės asortimentu – tik prekyboje pasirodę planšetai  nušluojami per kelias dienas.

Štai todėl „Gearbest“ parduotuvė vykdo Lietuvoje neįprastas akcijas – iš anksto skelbia, kada ir kiek populiariausių prekių gaus į savo sandėlius.

Šį karta eilė atėjo jau minėtam „Xiaomi Mi Pad“ planšetiniam kompiuteriui – skelbiama, jog šiandien, 2016 09 30, „Gearbest“ gavo naują 3000 vienetų „Mi Pad“ siuntą ir iš karto pradeda jų išpardavimą su specialiu nuolaidos kodu MiPad64G -  su šituo kodu planšetą kainuoja viso labo 120 JAV dolerių.

Pirkti ar nepirkti šį planšetą – asmeninis reikalas, bet abejonėms daug laiko nėra. Parduotuvė prognozuoja, kad esamo plašeto asortimento su tokia nuolaida užteks tik iki kitos savaitės vidurio.

Kuo gi ypatingas „Xiaomi Mi Pad“? Visų pirma, tai išskirtinis produktas jau vien dėl savo 7,9 colių įstrižainės IPS technologijos 2048 x 1536 taškų raiškos ekrano su 326 PPI rodikliu.

Bet tai tik vienas iš daugelio šio planšetinio kompiuterio privalumų, kadangi jis taip pat gali pasigirti integruotu keturių branduolių „NVIDIA Tegra K1“ centriniu procesoriumi bei „NVIDIA Kepler“ vaizdo plokšte ar itin talpia 6700 mAh talpos baterija, kuri, pasak gamintojo, budėjimo režime gali atlaikyti net 1300 valandų. Taip, tai 54 paros – skamba neįtikėtinai, tačiau tai oficialiai gamintojo deklaruojamas rodiklis.

Be to, šis planšetinis kompiuteris turi 2 GB operatyviąją RAM atmintinę bei 64 GB dydžio eMMC tipo vidinę atmintį. Būtent pastarąją galima praplėsti dar 128 GB panaudojant TF tipo atminties kortelę. Šiuo atveju maloniai stebina ir „Mi Pad“ WiFi ryšio galimybės, kadangi greta įprasto 2,4 GHz dažnio palaikymo šis planšetas taip pat geba išnaudoti ir 5 GHz dažnio ruožo bei IEEE 802.11ac standarto teikiamus privalumus.

Galiausiai būtina paminėti dar ir tai, kad „Xiaomi Mi Pad“ yra aprūpintas „Sony“ sensorių naudojančia 8 megapikselių kamera ir taip pat iš kitų gamintojų planšetinių kompiuterių akivaizdžiai išsiskiria dėl itin patogios bei gerai optimizuotos „Android“ operacinės sistemos vartotojo sąsajos „MIUI“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(15)
(13)
(2)

Komentarai (7)

Susijusios žymos: