Jei kinai nepaves, „iPhone 8“ turės ypač patogią funkciją  (4)

Nors dar ganėtinai neseniai informacinių technologijų milžinė „Apple“ pristatė savo naujuosius flagmanus „iPhone 7“, internete jau ėmė sklisti gandai apie būsimą 8 serijos išmanųjį telefoną.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šį kartą užsienio žiniasklaida skelbia, jog „iPhone 8“ pagaliau sulauks bevielio įkrovimo funkcijos.

Kaip rašoma „Independent“, daugelis ekspertų viliasi kardinaliai pasikeitusio „iPhone 8“, kadangi šis telefonas kitais metais švęs dešimtąjį gimtadienį.

Kompaniją imtis kardinalių permainų turėtų paskatinti ir tai, jog „iPhone“ pardavimas visame pasaulyje mažėja.

Tarp laukiamų „iPhone 8“ pokyčių – visą priekinę dalį užimantis ekranas, dengtas smūgiams bei įbrėžimams atspariu stiklu.

Vis tik akcentuojama, jog būsimo flagmano kūrėjai visais įmanomais būdais į telefoną bando įsprausti ir bevielio įkrovimo modulius, kurie leistų „iPhone 8“ krauti per tam tikrą atstumą nuo specialaus paviršiaus.

Minėtą technologiją savo įrenginiuose jau yra pradėjusi naudoti didžiausia konkurentė „Samsung“. Minusas tas, jog „Samsung“ bevielio įkrovimo funkcija nėra labai patogi ir patraukli, kadangi telefoną reikia padėti tiksliai ant specialaus paviršiaus, o ir pats įkrovimas trunka ganėtinai ilgai.

„Apple“, tikėtina, pasimokys iš konkurentų klaidų ir patobulins šią technologiją taip, jog telefonas būtų įkraunamas per didesnį atstumą, o pati procedūra vyktų gerokai sparčiau.

Tiesa, yra didelė tikimybė, kad belaidžio krovimo bus atsisakyta, nes kol kas nėra žinoma, ar vienas iš pagrindinių „Apple“ įrenginių gamybos partnerių, bendrovė „Foxconn“, taip pat gaminanti ir belaidžio įkrovimo modulius, sugebės pagaminti pakankamą jų kiekį, kad atitiktų „Apple“ poreikius.

Anot Japonijos leidinio „Nikkei“, belaidžio krovimo funkcijos „iPhone 8“ ateitis priklauso nuo to, kokį produktyvumą sugebės pasiekti „Foxconn“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: alfa.lt
(16)
(23)
(-7)

Komentarai (4)