Aiškėja detalės apie paslaptingiausią „Samsung“ išmanųjį telefoną - lankstųjį „Project Valley“ (Video)  (4)

Kartu su „Galaxy S8“ Korėjos bendrovė „Samsung“ vysto ir kitą projektą, skirtą išmaniajam telefonui pavadintam „Galaxy X“, kuris taip pat žinomas kaip „Project Valley“.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2016-11-14 Aiškėja detalės apie paslaptingiausią „Samsung“ išmanųjį telefoną - lankstųjį „Project Valley“ (Video)  (4)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Prietaisas turintis indeksą SM-G929, anot gandų, turėjo būti pristatytas šių metų pradžioje, tačiau dėl kažkokių priežasčių anonsas buvo atidėtas iki 2017 m.

„Samsung“ jau turi daug patentų, susijusių su „Project Valley“, tačiau kompanija iki šiol nepateikė jokių išsamų duomenų nei apie lankstymo mechanizmą, nei apie prietaiso dizainą.

Korėjos ministerijos KIPRIS duomenų bazėje aptiktas patentas pateikia atsakymus į šiuos klausimus.

.

Didžioji dokumento dalis skirta sudėtingos formos detalėms, kurios leidžia sulenkti išmaniojo korpusą, be žalos komponentams.

Patente taip pat aprašoma, kaip įdiegti lenkimo mechanizmą skirtingose vietose ir įvairūs sulenkiamo išmaniojo telefono taikymo scenarijai.

Paminėti ir kiti išmaniojo dizaino variantai – pavyzdžiui, prietaisas su papildomu ekranu ant galinio skydelio ir banguota priekinio skydelio dalimi.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TOPCOM
TOPCOM
(21)
(8)
(13)

Komentarai (4)