Geriausi šių metų „Samsung“ gaminiai, užsitarnavę 35 prestižinius CES technologinių inovacijų apdovanojimus (Video, Foto)  ()

„Samsung Electronics“ šiemet buvo įvertinta 35 CES Inovacijų apdovanojimais. Iš kompetentingos ir nepriklausomos komisijos kompanija susilaukė aukščiausių įvertinimų plataus vartojimo elektronikos, puslaidininkių ir telekomunikacijų srityse, laimėjo geriausios inovacijos ir ekologinio dizaino apdovanojimus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šiųmetiniai apdovanojimai papildė per vienuolika metų sukauptą kompanijai skirtų apdovanojimų bagažą – dabar ji jų turi 350. Naujausi pristatyti produktai buvo vertinami išskirtinės žiuri, sudarytos iš nepriklausomų projektuotojų, inžinierių ir žiniasklaidos atstovų. Komisija vertino technologijų inžinerinių sprendimų ir dizaino išskirtinumą. Tarp šiais metais „Samsung“ laimėtų apdovanojimų – geriausios inovacijos, ekologinio dizaino apdovanojimai televizijos, nešiojamųjų ir buities įrenginių, atminties, dėvimųjų ir kompiuterių technologijų kategorijose.

„Siekiame tobulėti ir įdedame daug pastangų, kuriant kiekvieną produktą, todėl mums didelė garbė būti pastebėtiems ir įvertintiems. Šiuo metu nekantriai laukiame elektronikos parodos CES 2017, kurioje pristatysime savo naujausius produktus – čia juos galės įvertinti vartotojai“, – teigia Simonas Skupas, vadovaujantis „Samsung Electronics Baltics“ padaliniui Lietuvoje.

„Samsung“ produktų, pelniusių prestižinius CES 2017 apdovanojimus, sąrašas:

„Gear S3“ – tai nesenstančio tradicinio laikrodžio dizaino ir naujausių nešiojamųjų technologijų junginys su LTE ir Bluetooth ryšiu, „Samsung Pay“ mokėjimo sistema, IP68 atsparumu vandeniui ir integruotu GPS.

Įrenginys atsparus dulkėms ir vandeniui pagal IP68 reitingą, kuris suteikiamas testuojant panardinus į 5 pėdų gylį iki 30 minučių.

„ArtPC Pulse“ – modulinis stalinis kompiuteris su unikalia pulsuojančio apšvietimo funkcija bei moduliais, išplečiančiais darbo kompiuteriu galimybes, priderintas prie vartotojo poreikių ir pomėgių.

„Gear VR“ – nešiojamas virtualios realybės įrenginys, pagrįstas „Oculus“ technologija. Su „Samsung Gear VR“ vartotojas gali šokti tiesiai į veiksmo sūkurį: žaisti įtraukiančius žaidimus, pasijusti filmo įvykių centre, tarsi gyvai bendrauti su draugais ir dar daug daugiau.

„Gear VR“ suderinamas su „Galaxy S7“, „Galaxy S7 edge“, „Galaxy Note5“,  „Galaxy S6 edge+“, „Galaxy S6“ and „Galaxy S6 edge“.

Gear 360“ – aukštos raiškos 360 laipsnių kamera. Naudojantis šiuo įrenginiu, įtraukiančio 360 turinio kūrimas ir esminių momentų fiksavimas kiekvienam prieinamas ir visai nesudėtingas.

850 PRO SSD 4TB“ – pirmoji pasaulyje 2-bit MLC 4TB plataus vartojimo SSD talpykla. Rinkoje pirmaujanti 4TB talpa leidžia vartotojams laikyti begales duomenų vienoje vietoje. Tai ypač aktualu dirbantiems su dideliais duomenų kiekiais. Tokia duomenų talpykla sumažins energijos suvartojimą, leis geriau veikti sudėtingoms, daug duomenų įrašančioms programoms, bei sutrumpins kompiuterio ir programų paleidimo laiką.

960 PRO SSD 2TB“ – greičiausiai veikianti, ir talpiausia NVMe technologija pagrįsta plataus vartojimo SSD talpykla iš visų kompanijos kada nors pristatytų. Tinka itin ploniems nešiojamiesiems ir staliniams kompiuteriams, patogus turėti su savimi kelionėse bei greitai pasiekti reikiamus dokumentus.

„PM971 512GB BGA NVMe SSD“ – lengvas, pašto ženklo dydžio kietasis diskas, sukurtas naudoti itin plonuose kompiuteriuose. Diskas leidžia perkelti 5 GB dydžio HD raiškos filmą per maždaug 3 sekundes, visiškai persiųsti per maždaug 6 sekundes. PM971 yra 15 kartų greitesnis nei įprasti kietieji diskai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TOPCOM
TOPCOM
(13)
(2)
(11)

Komentarai ()