„Intel“ persigalvojo: grąžins spartinimo galimybę kai kuriems „Core i3“ klasės procesoriams  ()

Prieš kurį laiką atėmusi spartinimo galimybę iš „Core i3“ serijos procesorių Intel“ ketina šią ypatybę sugrąžinti jau visai netrukus, kartu su „Kaby Lake procesoriais. Tiesa, spartinimui pasiduos ne visi i3 modeliai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Planuojama, kad šią išskirtinę savybę įgaus tik „Core i3-7350K“, kuris turės pilnai atrakintą daugiklį ir be papildomo spartinimo galės pasiekti net 4.2 GHz Turbo dažnį. 3-ojo lygmens spartinančiosios atminties kiekis sieks 4 MB.

Tai bus vienintelis i3 šeimos procesorius, turintis spartinimo galimybę. Likusios specifikacijos bus įprastos kitiems i3 modeliams, kaip du fiziniai branduoliai ir „HyperThreading“ (HT) technologija. Šio procesoriaus TDP reitingas sieks 61 W.

Šiuo žingsniu „Intel“ nori parodyti atsižvelgianti į augantį vartotojų poreikį i3 procesoriams, turintiems atrakintą daugiklį. Tokiu būdu bus patenkinta ir dalis vartotojų, kurie negali sau leisti >200 USD pigiausiam spartinimą palaikančiam i5-ukui (i5-7600K). 

Manoma, kad i3-7350K gali kainuoti nuo 150 iki 180 USD. Kartu su „Kaby Lake“ architektūra „Intel“ ketina atlikti ir keletą kitų rinkodaros „pataisymų“, pavyzdžiui kaip HT technologijos suteikimas tam tikriems „Pentium“ modeliams.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technews.lt
Technews.lt
(5)
(1)
(4)

Komentarai ()

Susijusios žymos: