Paprastas ir patikimas būdas 20 % pailginti išmaniojo telefono baterijos tarnavimo laiką (Video)  ()

Apie „Facebook“ programėlės trūkumus kalbama jau senokai – ji lėta netgi ir galingiausiuose „iOS“ bei „Android“ įrenginiuose, o prieš tris su puse metų tai buvo oficiali prasto „iPhone“ baterijos tarnavimo laiko priežastis! „iOS“ programėlės versiją „Facebook“, atrodo, ištaisė, bet šiuo metu su baterijos tarnavimo laiko problemomis susiduria ir „Android“ telefonų naudotojai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Tech World Zone“ neseniai išbandė oficialią „Facebook“ programėlę „Nexus 6P“ telefone ir ją palygino su oficialiosios programėlės alternatyva – „Metal“. Bandymo metu paaiškėjo, jog ištrynus „Facebook“ aplikaciją, telefono baterijos tarnavimo laikas pagerėjo net 20% procentų!

Nors „Android“ baterijos statistika tokių duomenų bandymo metu nepateikė, bet „Android“ ir neturėtų fiksuoti šių duomenų, kadangi „Facebook“ paprastai veikia fone net kai esate atsijungę. Taip yra padaryta tam, kad „Facebook“ galima būtų atidaryti greičiau ir jūs visuomet laiku gautumėte pranešimus.

„Facebook“, atrodo, žino, jog jų programėlė „Android“ telefonuose neveikia idealiai, bet apie baterijos tarnavimo laiką Marko Zuckerbergo kompanijos atstovai net neužsiminė:

„Taip, mes girdėjome apie žmonių skundus, jog „Facebook“ kai kuriuose „Android“ įrenginiuose veikia lėtokai. Mes jau sprendžiame šią problemą ir pateiksime atnaujinimą kaip įmanoma greičiau.“

Programėlės, kurios sunaudoja labiausiai eikvoja jūsų telefono energiją

Jeigu „Facebook“ telefone jums yra būtinas, asmeniškai rekomenduoju išbandyti „Swipe for Facebook“ – šią aplikaciją naudoju ir pats.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Kompiuteriai.lt
Kompiuteriai.lt
(14)
(24)
(-10)

Komentarai ()