Naujoji „ZTE Axon 7“ versija pasižymės kol kas reta technologija - paspaudimo jėgai jautriu ekranu (Video)  ()

Šiemet ZTE neblogai padirbėjo pristatydami įdomias ir geros kokybės „Nubia Z11“ ir „Axon 7“ išmaniųjų serijas. Įmonė ką tik išplėtė ir „Axon 7“ seriją nauju modeliu su 6 GB RAM, 128 GB vidinės atminties ir „Force Touch“ technologija. Naujiena kainuos apie 500 $. Gamintojas nesitiki šios modifikacijos didelio populiarumo, todėl iš karto paskelbė, kad išleis ribotą prietaisų partiją.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Force Touch“ technologija tikriausiai taps vienu iš svarbiausių naujojo telefono skiriamųjų bruožų, nes ji nežymiai keičia įrenginio valdymą. Tai yra, ekranas yra ne tik liečiamas, bet ir skirtingai reaguoja ir paspaudimus.

„ZTE Axon 7“ turi 5,5 colių AMOLED ekraną su 2560×1440 taškų raiška, keturių branduolių lustą „Snapdragon 820“ su grafikos spartintuvu „Adreno 530“. Autoportretų mėgėjams siūlomas 8 MP modulis su f2.2 diafragma, o galinėje pusėje yra 20 megapikselių kamera su automatiniu ir lazeriniu fokusavimu, f/1.8 diafragma ir optine vaizdo stabilizavimo sistema.

Kaip veikia „Force Touch“ technologija ir kam ji naudinga?

Yra pirštų atspaudų jutiklis, NFC palaikymas ir 3250 mAh baterija. Visa įranga patalpinta į metalinį aukso arba sidabro spalvos korpusą. Kuriant prietaisą ypatingas dėmesys buvo skirtas garso kokybei. Išmanusis telefonas gavo 32 bitų kodeką ir skaitmeninio signalo konverterį AK4490, todėl gali kokybiškai atkurti erdvinį garsą. „ZTE Axon 7“ veikia valdomas programinės įrangos platformos „Android 6.0“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TOPCOM
TOPCOM
(4)
(1)
(3)

Komentarai ()