„Volvo“ ruošiasi pristatyti dar vieną neįtikėtiną triuką (Video)  ()

Naujame „Volvo Trucks“ bandyme realiomis sąlygomis parasparnis ir „Volvo FH“ leisis į kvapą gniaužiančią kelionę. Vingiuotais kalnų keliais ir įkalnėmis važiuojantis sunkvežimis turi išlaikyti parasparnį ore. Kad tai pavyktų, sunkvežimis turi išlaikyti pastovų važiavimo greitį. „The Flying Passenger“ premjera įvyks lapkričio 29 d. „Volvo Trucks“ oficialiose paskyrose socialiniuose tinkluose.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Unikalūs „Volvo Trucks“ jėgos agregatai su „I-Shift Dual Clutch“ užtikrina puikias valdomumo savybes ir nedideles degalų sąnaudas. Būsimame „Volvo Trucks“ iššūkyje jėgos agregatų dinamiškumas išbandomas prie „Volvo FH“ prikabinus parasparnį. Tai pirmą kartą pasaulyje atliekamas tokio pobūdžio triukas.

„Bet kuris sunkvežimio vairuotojas žino, kaip sunku išlaikyti pastovų greitį kalnuotoje vietovėje. Tam reikia variklio ir pavarų dėžės, suteikiančių išskirtines važiavimo savybes. „The Flying Passenger“ yra bandymas, parodantis puikią mūsų jėgos agregatų dinamiką ir efektyvumą“, ‒ sako „Volvo Trucks“ prezidentas Claesas Nilssonas.

Naujojo „Volvo“ reklaminio vaizdo įrašo treileris

„Volvo FH“ sunkvežimyje, kuris panaudotas šiame realiomis sąlygomis atliktame bandyme, yra sumontuoti unikalūs „Volvo“ jėgos agregatai, kuriuos sudaro atnaujintas D13 „Euro 6“ variklis ir „I-Shift Dual Clutch“ pavarų dėžė. Dviguba šios pavarų dėžės sankaba leidžia sklandžiai perjungti pavaras sunkiomis važiavimo sąlygomis sunkvežimiui visiškai neprarandant greičio.

„Važiavimas aukštomis pavaromis ir sklandus jų perjungimas yra labai svarbus taupant degalus. „I-Shift Dual Clutch“ leidžia sklandžiai važiuoti aukštomis pavaromis ir esant nedideliems variklio sūkiams“, ‒ sako Staffanas Wendebergas, FH ir tolimųjų gabenimų segmento vadovas.

Būsimas iššūkis yra naujausia „Volvo Trucks“ bandymų serijų realiomis sąlygomis dalis, kurioje sunkvežimio savybės ir galimybės išbandomos ypatingomis sąlygomis. Ankstesnės pasaulinio pasisekimo sulaukusios dalys – „The Epic Split“, „Look Who’s Driving“ ir „The Hamster Stunt“.

Filmo premjera įvyks lapkričio 29 d. „Volvo Trucks“ oficialiose paskyrose socialiniuose tinkluose.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: alfa.lt
(6)
(0)
(6)

Komentarai ()