Nuo Rusijos režimo sprukęs populiaraus socialinio tinklo kūrėjas pristato naują socialinę platformą: neįtikėtinas dizainas, jokios registracijos, o įrašų idėja - iš vis unikumas  (6)

Rusijoje populiaraus socialinio tinklo „VKontakte“ ir greitųjų žinučių platformos „Telegram“ kūrėjas Pavelas Durovas, kuris buvo priverstas trauktis iš Rusijos, pristato naują savo produktą – platformą „Telegra.ph“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Skirtingai nuo ankstesnių produktų, „telegrafu“ bus galima naudotis ir anonimiškai.

„Telegra.ph“ pasižymi minimaliu dizainu – baltame fone matyti trys laukai: įrašo pavadinimo, autoriaus (kurį galima įrašyti bet kokį, be jokios registracijos, ir kiekvienąkart kitą ar nenurodyti išvis) ir paties teksto (ar paveikslėlio, ar nuorodos).

Didžiausias platformos privalumas tas, kad norint kurti įrašus, nereikalinga visiškai jokia registracija.

Kitas privalumas – arba gal kai kam tai pasirodys ir trūkumas – patį įrašą kiti gali pamatyti tik gavus tikslią nuorodą į jį, o jei nuorodą prarado ir pats savininkas – įrašas su visa informacija yra prarastas, jokia paieška platformoje neveikia.

Naudojantis tiesioginių žinučių „Telegram“ paslauga, ši „Telegra.ph“ nuorodas „supranta“ ir iškart pasiūlo greitosios peržiūros režimą. P.Durovo komanda žada ir daugiau naujovių – dar iki šių metų planuojama paleisti ir mokėjimų platformą.

Integruojant tai kartu su jau esamais „Telegram“ platformos žaidimais ir naujuoju „Telegra.ph“, galime sulaukti naujo ir visai įdomaus tinklo.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Lrytas.lt
Lrytas.lt
(35)
(20)
(15)

Komentarai (6)