„The Grand Tour“ laida jau pasiekė nemalonų rekordą - aplenkė net „Sostų karus“ (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Audrius 2016-12-15 09:09
"Nemalonu rekorda"-wtf?! Kaip mane knisa, kai piratavimas laikomas kazkokia problema! Piratavimas ne problema, o problemos pasekme! Kaip panaikitnt piratavima? Easy: 1 Kurti kokybiska turini. 2 Pirkimo procesa padaryti maksimaliai paprasta. 3 Paleisti turini tuo paciu laiku visame pasaulyje. 4 Padaryti normalias-teisingas kainas. 5 Ir padaryti taip, kad turinys grotu ant visu prietaisu. Taip padarius piratavimas stipriai sumazes!
kernel_panikuoja 2016-12-15 09:33
Reikia tik dziaugtis - reiskia, gera laida ir bus pelningas produktas. Jei nebutu pirataujama, reiskia butu gaidys Galetu dziaugtis piracy free fail'inanciu produktu.
Simeonus 2016-12-15 09:41
keletas pastebėjimų: 2. Jeigu paypal dar nėra pakankamai paprastas procesas, nežinau kas galėtų būti dar lengviau negu tieisog įvesti savo vartotojo vardą, slaptažodį ir paspausti confirm. 3. Esate girdėjęs apie laiko juostas pasaulyje? Tai reiškia kai mes grįžtame po darbų namo ir jungiame televizorius, Australai - miega. 4. 6 eur per mėnesį už amazon prime paskyrą? Pora alaus butelių ir pakelis cigarečių 5. Iš mano patirties aš galiu pasiekti amazon video per šiuos prietaisus savo namie: Televizoriaus OS, PS4, nešiojamąjį kompiuterį, išmanųjį telefoną. Kokių dar prietaisų trūksta jūsų gyvenime?
Audrius 2016-12-15 10:36
placiai mastai apie viska... okay, dabar toks scenarijus: i menesi noriu paziuret viena filma is amazon, viena is netflix, viena is bbc iplayerio, viena is kabelines tv, viena is apple, taip pat noriu paskaityt viena mokama straipsni is ft.com viena mokama is vz.lt (paziuret kaip jie ji isverte ) Tai ka man daryt? Visur abonimentus passiimt tam, kad per menesi viena straipsni paskaityciau ar filma paziureciau? Per torentus, be jokios registracijos galiu viska iskart gaut. Plius, ka daryt, jei as noriu turet galimybe moketi realiu laiku uz filmo sekunde? T.y. jei pvz, nesu tikras ar man patiks, todel as nenoriu moketi uz visa filma iskarto. Ir kas del mokejimu, kodel as turiu kazkur registruotis?? Tu kai po miesta vaikstai ir kekviena karta kur nors grynais atiskaitai-registruojiesi? Ne! Tai kodel online turi buti kitaip?! As noriu, kad perkant online, butu galima moketi realiu laiku, max dviem paspaudimais be jokios registracijos, be jokiu prepay saskaitu. Be nieko, taip kaip, kad kai nueini i turgu, issitrauki 1 eura ir uz ji nusiperki agurka. Del laiko juostu...ta prasme, kur ci aproblema? Jei iseina grand tour amerikoj, kodel LT mes turim laukt kol prasvis arba isvis tik kito menesio? Jei nenori nakti keltis-viskas okay, miegok. Bet as gal noriu iskart pamatyt, tai kodel man laukt?
Audrius 2016-12-15 10:48
ai, nu ir dar noriu tureti galimybe (t.y. jei noriu) anonimiskai viska daryt. Nes, kai tu is bobutes perki pomidorus, tau nereik jei sakyt savo vardo, pavardes ir adreso. Gal, as pvz, labai megstu keista pornuske ir nenoriu, kad apie tai zinotu mano bankas ar paypal ar bet kas kitas.