Kas čia per telefonas? Ir kam jam reikalinga 30 MP priekinė kamera?  (2)

Ne vienas Kinijos išmaniųjų telefoną gamintojas turi aiškiai pastebimą norą nuolat stebinti rekordais. Įvairių specifikacijų gerinimas jau tapo tam tikra pramogų rūšimi, kur noras šokiruoti ir stebinti kartais ribojasi sveiko proto ribomis. Ne taip seniai išgirdome apie išmanųjį telefoną „YAAO 6000 Plus“ su rekordinės 10900 mAh talpos baterija, o šiandien pasidalinsime naujiena apie prietaisą, sukurtą narcisizmo ir prabangos mėgėjams.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Mažai kam žinoma Kinijos bendrovė „8848 Phone“ pristatė savo išmanųjį telefoną, kuris gavo 30 megapikselių raiškos kamerą asmenukėms. Apsirūpinusių vartotojų vaizduotę gamintojas nusprendė papildomai įaudrinti galiniu skydeliu, pagamintu iš veršiuko odos, ir gana svariais aukso ornamentai. Įrenginio dekoracijos pasižymi tipišku Azijos stiliumi. Galinė kamera patalpinta į 18 karatų auksu padengtą plokštelę su drakono atvaizdu.

Išmanusis telefonas naudoja 5 colių įstrižainės ekraną su FullHD raiška, aštuonių branduolių „Qualcomm“ procesorių, 4 GB RAM, 128 GB vidinės atminties ir 21 megapikselių galinės kameros modulį. Už visą šią puikybę vartotojai raginami sumokėti 2880 JAV dolerių.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TOPCOM
TOPCOM
(6)
(13)
(-7)

Komentarai (2)