Sekantis „Windows 10“ atnaujinimas paprastą kompiuterį pavers žaidimų monstru (Video)  (4)

Tikėtina, kad ruošiamame „Windows 10“ atnaujinime gali atsirasti naujas būdas padidinti kompiuterio našumą žaidžiant kompiuterinius žaidimus. Bent jau tokią išvadą galima daryti išanalizavus rinkmeną, aptiktą „nutekėjusioje“ ruošiamo atnaujinimo versijoje, rašo gamespot.com.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Twitter“ vartotojas WalkingCat pranešė, kad naujausioje bandomojoje „Windows 10“ versijoje atsirado .dll formato rinkmena, pavadinta „gamemode“.

„Panašu, kad „Windows“ pakoreguos savo išteklių paskirstymo logiką (procesoriui, vaizdo plokštei ir kitiems komponentams) siekiant prioritetizuoti žaidimų veikimą“.

Šį vartotojo įtarimą patvirtina ir „WindowsCentral“, skelbiantys, kad jų šaltinių teigimu, įjungus šią funkciją kompiuteris veikia panašiai, kaip ir „Xbox One“, įjungus žaidimą. Manoma, kad ši funkcija atsiras jau „Creators“ atnaujinimų rinkinyje, netrukus ją galės išbandyti „Windows Insider“ programos dalyviai.

Tiesa, kol kas neaišku, su kokiais tiksliai žaidimais ši funkcija bus suderinama. Tikėtina, kad jos veikimas bus apribotas tik tiems žaidimams, kurie atsisiunčiami iš „Windows“ programėlių parduotuvės, nors negalima atmesti ir tikimybės, kad funkcijos taikymas bus kur kas platesnis. Daugiau paaiškės tada, kai ši funkcija taps prieinama „Windows Insider“ dalyviams.

„Windows 10 Creators Update“ turėtų būti išleistas pavasarį. Šiame atnaujinime esama ir kitų žaidimų mėgėjams įdomių funkcijų, leidžiančių organizuoti žaidimų turnyrus, transliuoti žaidimų eigą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: 15min.lt
(18)
(28)
(-10)

Komentarai (4)