Ką tai atskleidžia - kokių automobilių modelių dažniausiai ieškojo „Google“ naudotojai?  ()

2015 m. „Google“ sudarė sąrašą pagal ieškomiausius pavadinimus, o šių metų sąraše – populiariausi madingi (angl. trending) automobilių pavadinimai, t. y. tie, kurių populiarumas paieškoje padidėjo stipriai ir ilgam. Kas karaliauja šio sąrašo viršūnėje?


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Honda“ atsidūrė „Google“ populiariausių ieškotų automobilių prekės ženklų sąrašo viršuje, aplenkdama „Ford“, „Rolls-Royce“, „Mercedes-Benz“ ir „Tesla“.

Populiariausi buvo atnaujintas „Honda“ modelis „CR-V“, po jo – naujieji „Pilot“, „Civic“ ir „HR-V“. Antroje vietoje – „Mercedes-Benz“, kuris visus metus buvo populiarus (prekės ženklas) paieškose Floridoje ir Džordžijoje.

Trečioje vietoje – „Tesla“, kurios populiarumas stipriai padidėjo po naujo modelio pristatymo kovo 3 d. Nieko stebėtino, kad elektromobilius mėgstančioje Kalifornijoje paieškose populiariausia buvo „Tesla“.

Ketvirtoje vietoje buvo „Volvo“, penktoje – „Lamborghini“. Italų gamintojo populiarumas paieškoje padidėjo dėl originalios priežasties: po didžėjaus Skrillex ir reperio Ricko Rosso dainos „Purple Lamborghini“ pasirodymo.

Populiariausių dešimtuką užbaigia „Ford“, „Jaguar“, „Bentley“, „Maserati“ ir „Rolls-Royce“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: delfi.lt
(4)
(12)
(-8)

Komentarai ()