O čia tai sprendimas! Švediški greitosios pagalbos automobiliai transliuos sirenos garsą į kitų automobilių audiosistemas

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Kubietis 2017-01-18 01:15
Klausimas tik vienas: koks šios sistemos tikslas, jei ji efektyvi 66%-tais? Ir kokia tikimybė susidurti su greituke procentaliai paėmus visos šalies automobilius? Kiek ta sistema kainuotų mokesčių mokėtojams ir ar nepaprasčiau būtų priimti įstatymą, kad nuo 2018 metų pagamintuose automobiliuose būtų sumontuota sistema, įspėjanti apie tokio pobūdžio įvykius? O tada supranti, kad visa tai yra beprasmiška, ankstyvas balandžio pirmos pokštas.
glodrax 2017-01-18 07:40
Beprasmiški yra tik žmonės, kurie viską nurašo anksčiau fakto ir niekur neįžvelgia prasmės. Kiek tai kainuotų? Kiek kainuoja žmogaus gyvybė? Kada tai būtų įgyvendinta? Jei nuleisi rankas - niekada. Jei imsiesi veiksmų - kažkada, bet bus.
punktyras 2017-01-18 09:35
O kokia sistema yra efektyvi 100%? Padėsiu – jokia saugumo (o ir šiaip jau bet kokia) sistema nėra efektyvi 100%. Ar dėl to nereikia naudoti jų? Kokia prasmė lyginti su visais šalies automobiliais? Reikia žiūrėti, kokia tikimybė greitosios pagalbos automobiliams susidurti. Esu tikras, specialios atpažinimo sistemos įdiegimas visuose automobiliuose kainuotų brangiau, nei dabartinis variantas, kai pasinaudojama jau esančia garso sistema.