„Chromebook“ kompiuteriams prasideda ilgai lauktos permainos: dabar jie taps tikrai įdomiais ir patraukliais gaminiais  (4)

Lietuvoje „Chromebook“ kompiuteriai vis dar nėra itin populiarūs, bet Vakarų Europoje ir ypatingai Amerikoje šie kompiuteriai yra parduodami it bandelės! Galbūt ir Lietuvoje „Chromebook“ rinkos dalis pradės didėti, kadangi visi nauji modeliai išleisti 2017 metais arba vėliau palaikys „Android“ aplikacijas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tai reiškia, jog įsigiję 200 eurų (o dažnai ir mažiau) kainuojantį kompiuterį galėsite naudotis ne tik naršykle, bet ir šimtais tūkstančių jau jums pažįstamų aplikacijų! Savaime aišku, to galėjome tikėtis, bet dabar jau tikrai žinome – „Android“ aplikacijos veiks visuose naujuosiuose „Chromebook“ kompiuteriuose.

Žinote, aš jau senokai galvoju apie „Chromebook“ kaip apie nuostabų antrą kompiuterį ar net kompiuterį išvykoms, kai dirbu ne taip intensyviai. „Android“ aplikacijų palaikymas tik dar labiau apsunkina mano padėtį!

Žinoma, tai gera naujiena ir „Android“ aplikacijų kūrėjams, kadangi jie galės pasiekti dar daugiau žmonių. Tai reiškia, jog galbūt pamatysime ir kiek daugiau rimtų aplikacijų, skirtų rimtesniam darbui? Kas ten žino! Galų gale, „Android“ ir „Chrome OS“ anksčiau ar vėliau turėtų susijungti!

Šaltinis: PCWorld

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Kompiuteriai.lt
Kompiuteriai.lt
Autoriai: Erik Murin
(22)
(9)
(13)

Komentarai (4)