Viskas, nebėra „Teo“, „Omnitel“ ir „Baltic Data Center“: po perversmo vartotojams žadami aukso kalnai  (19)

Šiandien „Teo“, „Omnitel“ ir „Baltic Data Center“ tampa viena įmone. „Telia Lietuva“ – #visakotinklas – iš vienų rankų teiks telekomunikacijų, IT ir TV paslaugas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Metus trukęs bendrovių susijungimas į „Telia“ –  daugiau nei  įmonių integracijos pabaiga. Tai yra technologijų apjungimo pradžia, kurios reikia ateities paslaugoms kurti. Taip galėsime realizuoti dar daugiau idėjų. Į vieną, visą ko tinklą sujungiame viską, ko reikia žmonėms ir verslui. Ten, kur jiems to reikia –  nuo namų iki darbo, nuo Parnidžio kopos iki Medininkų pilies,“ – sako Kęstutis Šliužas, „Telia Lietuva“ vadovas.

„Telia Lietuva“ teiks daugiausiai telekomunikacijų, IT ir TV paslaugų iš vienų rankų Lietuvoje. Tokių, vienu vardu veikiančių integruotų telekomunikacijų bendrovių, pasaulyje dar yra nedaug, o Baltijos jūros regione –  tik Vokietijoje ir Estijoje.

„Planuojame, kad pradėjus masiškai diegti 5G technologiją mūsų šviesolaidžio ir mobiliojo ryšio tinklai leis sukurti visiškai naujos kokybės skaitmeninę aplinką. O tai reiškia technologinę revoliuciją versle, namų ir darbo aplinkoje“, – sako K. Šliužas.

„Telia Lietuva“ sukurta prie „Teo“ prijungiant „Omnitel“ ir „Baltic Data Center“, tuo pačiu pakeičiant veiklą tęsiančios bendrovės pavadinimą. Šiandien registruojamas bendrovės pavadinimas – Telia Lietuva, AB. Tačiau kasdieniuose tekstuose, kurie nėra formalūs dokumentai, bendrovės pavadinimas bus rašomas paprastai – „Telia Lietuva“ arba tiesiog „Telia“.

„Teo“, „Omnitel“ ir „Baltic Data Center“ prekių ženklai ir įmonių pavadinimai ateityje nebus naudojami. „Telia Lietuva“ savo paslaugoms naudos pagrindinį – „Telia“ prekės ženklą.

Paslaugų sąlygos klientams nesikeičia, anksčiau sudarytų sutarčių persirašyti nereikia.

Visoje Lietuvoje su „Telia“ prekės ženklu veikia 70 klientų aptarnavimo salonų. Privatūs klientai telefonu aptarnaujami numeriu 1817, o verslo - 1816.

Kas yra #visakotinklas?

Į vieną visa ko tinklą Lietuvoje apjungėme fiksuotąjį ir mobilųjį ryšį, išmaniąją televiziją ir išmaniuosius įrenginius, IT sprendimus verslui ir mobiliojo tinklo lyderystę. Kuriame sprendimus reikalingus žmonėms ir siūlome galimybes verslui augti.

„Telia Lietuva“ yra Švedijoje įsikūrusios „Telia Company“ šeimos dalis. Grupės tikslas – būti integruotų technologinių sprendimų lydere Šiaurės ir Baltijos šalių regione. „Telia Lietuva“ akcijomis prekiaujama „Nasdaq Vilnius“ vertybinių popierių biržoje, o „Telia Company“ akcijos yra „Nasdaq Stockholm“ ir „Nasdaq Helsinki“ vertybinių popierių biržos sąrašuose.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(28)
(25)
(3)

Komentarai (19)

Susijusios žymos: