Būtinas įrankis elektronikos mėgėjams: ką gali mažytis ir pigus „Xiaomi Wowstick“ atsuktuvas? (Video)  (3)

Elektronikos mėgėjai savo rankomis kuria įdomius projektus. Kad ir kiek ilgai tai užtruktų, jie kruopščiai po vieną lituoja įvairius komponentus. Kiti tuo tarpu mėgsta taisyti įvairius prietaisus arba netgi dirba elektronikos remonto meistrais. Nors tai nėra labai sunku, sukioti smulkius varžtus rankomis greitai pabosta. Tam reikia specialių įrankių, kurie efektyviai pagreitins darbą - būtent tam ir yra skirtas mažytis „Xiaomi Wowstick“ akumuliatorinis atsuktuvas. Bet ar toks mažylis gali būti kam nors tinkamas?


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Xiaomi“ - Kinijoje įsikūrusi kompanija, kuri yra garsi dėl savo gaminamų išmaniųjų telefonų, planšetinių kompiuterių ir kitų kasdienių prietaisų. Visgi, mažai kas žino, kad „Xiaomi“ gamina ir kitus produktus. Vienas iš įdomiausių „Xiaomi“ gaminių - „Wowstick“ elektrinis atsuktuvas, skirtas elektronikos darbams.

„Xiaomi Wowstick“ ypač pravers tiems, kurie elektronikos darbais užsiima laisvalaikiu. Panašūs profesionalūs elektriniai atsuktuvai yra gana brangūs ir ne visada patogūs naudoti namie. „Xiaomi Wowstick“ pasižymi minimalistiniu dizainu, yra lengvas ir plonas. Ir, kaip būna visada su „Xiaomi“ gaminiais, prieinama kaina.

Tačiau, kaip teigiama ne viename atsiliepime apie „Xiaomi Wowstick“, šis įrankis yra gana patogus ir pasižymi visomis gerosiomis savybėmis. Korpusas yra patogus, neslidus ir tvirtas, o jame yra ir jau standartu tapęs LED apšvietimas. Variklis nėra labai galingas, tačiau „Xiaomi Wowstick“ puikiai tinka tam, kam buvo sukurtas - elektronikos prietaisų išardymui ir surinkimui.

„Xiaomi Wowstick“ pasiekia 100 apsisukimų per minutę. Rinkinyje yra ne tik pats atsuktuvas, bet ir dėklas, šešios galvutės bei ilgesnis galvutės laikiklis sunkiai pasiekiamiems varžtams įveikti. Galvutės yra magnetinės, todėl prie atsuktuvos prijungiamo labai greitai. „Xiaomi Wowstick“ naudoja dvi AAA dydžio baterijas. „Xiaomi“ teigia, kad jų pakanka 8 valandos nepertraukiamo darbo. Beje, egzistuoja ne vienas skirtingas „Xiaomi Wowstick“ rinkinys - kituose yra daugiau galvučių, stovai ir panašūs aksesuarai.

Ar tai geriausias atsuktuvas rinkoje? Kažin. Tačiau konkurentams sunku lygintis su šiuo „Xiaomi“ gaminiu jau vien dėl kainos - „Xiaomi Wowstick“ kainos prasideda nuo 33 eurų. Tiesa, ji priklauso nuo pasirinkto rinkinio - tie, kuriuose yra daugiau galvučių ir aksesuarų, kainuoja brangiau, tačiau siūlo daugiau funkcionalumo.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(34)
(24)
(10)

Komentarai (3)