Sulauksime daug įdomių naujienų iš „Vernee“: MWC 2017 parodoje žadamos 5 staigmenos  ()

Jauna kinų kompanija „Vernee“ Į Barselonoje nuo vasario 27 d. iki kovo 2 d. vyksiančią parodą MWC 2017 atveš 5 naujus išmaniųjų modelius.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tarp jų bus ir naujas gamintojo flagmanas „Vernee Apollo 2“, kuris taps pirmuoju išmaniuoju telefonu, naudojančiu 10 nm lustą „Helio X30“. Pirkėjai galės rinktis iš modifikacijų su 8GB RAM ir 128GB ROM bei  6GB RAM ir 64GB ROM atminties.

Apie „Vernee Mars Pro“ žinoma tik tai, kad jis gaus „Helio P25“ lustą ir 6 GB operatyviosios atminties.

Į mobiliųjų technologijų parodą ambicingi kinai žada atvešti ir „Xiaomi redmi note 4 žudiką“, kurį pavadino „Vernee Apollo X“. Šis modelis naudos „Mediatek“ sukurtą lustą „Helio P25“, „Android 7.0” OS ir, pasak gamintojo atstovų, išsikirs ypatingu kainos ir našumo santykiu.

Dar viena naujiena taps „Vernee Thor E“ su 5 colių ekranu, 5020 mAh baterija, 8,2 mm storio korpusu ir 149 g svoriu.

Apie penktąją naujieną – „Thor Plus“ žinoma tik, kad ji turės net 6050 mAh talpos bateriją ir vos 7,9 mm storio korpusą. Tikrai neblogai, turint omenyje akumuliatoriaus talpą.

Ruošiantis naujų modelių startui, natūralu, kad bandoma atlaisvinti sandėlius, štai todėl praėjusią savaitę „Vernee“ visame pasaulyje ir skelbė apie savo flagmano išpardavimą su didele nuolaida. Beje, išpardavimas vis dar tebevyksta ir šią savaitę.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TOPCOM
TOPCOM
(4)
(1)
(3)

Komentarai ()

Susijusios žymos: