Ar esate matę žioplesnių sukčių? Rusijoje porai vairuotojų vidury dienos beveik pavyko inscenizuoti autoįvykį (Video)  ()

Jei senas automobilis vos važiuoja ir jo tvarkyti jau neverta ar pernelyg brangu, o naujam įsigyti trūksta lėšų, tenka pasukti galvą ieškant išeities. Vienas iš populiariausių neteisėtų būtų – pasipelnyti draudimo kompanijos sąskaita.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Dažnai tuo tikslu sukeliamos tyčinės avarijos, kai vairuotojas staigiai stabdo ir iš paskos važiuojančio automobilio vairuotoją užklumpa nepasiruošusį. Kiti sukčiai taip pat nusprendžia inscenizuoti eismo įvykį.

Šie Serpuchovo miesto (Rusija) gyventojai patys įsitikino, kad tai nėra toks jau lengvas darbas. Ypatingai, jei jo imiesi tiesiog viduryje dienos, kai aplinkui zuja kiti eismo dalyviai.

Visgi ištaikę momentą, kai sankryžoje buvo mažiau automobilių ir klausydami iš „Lada“ sedano išlipusios keleivės nurodymų abu sąmokslininkai mašinas sustatė taip, kaip pridera.

Kvailas bandymas pasipelnyti - video siužete

Pastatę avarinius ženklus sulaukė policijos ekipažo ir užpildę visus reikiamus dokumentus išsiskirstė. Sprendžiant pagal pareigūno, kuris nepabendravo su įvykio liudininkais, protokolą, planas galėjo ir pavykti. Tačiau visą situaciją nuo pradžios iki galo užfiksavo stebėjimo kameros, taigi sukčių trijulei tikrai nepavyks pasipelnyti. Be to, draudimo kompanijos atstovai pasirūpins, kad jie už tai sulauktų atsakomybės.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Lrytas.lt
Lrytas.lt
(19)
(3)
(16)

Komentarai ()