Paskelbta nauja informacija apie pirmąjį pasaulyje „Android 7.0“ telefoną su 10 branduolių procesoriumi  (7)

Ambicinga Kinijos kompanija „Vernee“ po truputį viešina šių metų planus. „Facebook“ paskyroje kompanija paskelbė, kad pirmasis naujas šių metų kompanijos išmanusis telefonas bus ne kas kitas, o „Vernee Apollo X“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tai specialus „Apollo“ serijos išmanusis, turėsiantis net 10 branduolių procesorių ir kaip žadama, itin gerą kainos ir našumo santykį. Be to, kaip skelbia pati kompanija „Vernee“, tai bus pirmasis pasaulyje flagmanas su „Android 7.0“ operacine sistema ir 10 branduolių procesoriumi.

Naujasis „Vernee Apollo X“ bus parodytas parodoje „MWC 2017“ jau šį mėnesį. Užsienio apžvalgininkai vieningai sutaria, jog naujasis „Vernee Apollo X“ bus labai įdomus modelis, kurio pagrindinis tikslas – nukonkuruoti „Xiaomi redmi note 4“.

Tai gali pavykti gana lengvai, vien ką reiškia naujausia operacinė sistema „Android 7.0“. Žinoma, daug ką lems galutinė kaina, bet „Vernee“ žada, kad ji bus daugiau nei įspūdingą atsižvelgiant į našumo santykį.

Deja, kiek tiksliai kainuos „Vernee Apollo X“ ir kokios bus jo detalios specifikacijos, kol kas tokia informacija neskelbiama.

Ką gi, lauksime daugiau naujienų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(8)
(6)
(2)

Komentarai (7)

Susijusios žymos: