Bellingcat įvardijo MH17 reisą numušusio „Buk“ komplekso transportavimo organizatorių

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

kiesza 2017-02-16 21:11
Nejau žmonėms bus geriau jai nuteis eilinį kareivėlį? O užsakovai-organizatoriai toliau dalins neteisėtus įsakymus. Čia tas pats kas teisti konclagerių sargus ar egzekucijų atlikėjus, jie tėra rankos vykdančios galvos sprendimus, tokių asmenų panaikinimas nors ir būtinas, bet nesprendžia problemos priežasties, o tik pasekmę.
mnv 2017-02-16 22:36
Nejau žmonėms bus geriau jai nuteis eilinį hitman'a? O užsakovai-organizatoriai toliau dalins neteisėtus užsakymus, ane? Ir taip, egzekucijų atlikėjai buvo teisiami, nes kario pareiga nevykdyti neteisėtų įsakymų.
kiesza 2017-02-16 22:50
Esmė kas tuos įsakymus dalina, O ne kas vykdo. Kol nebus sutramdytas užsakovas, nebus galima baigti šitos bylos. O dabar žiniasklaida mestelėjo nieko nesakančią pavardę ir mėgina įteigti jog reikalas išspręstas..
emexas 2017-02-17 00:54
Per tuos asmenis prisikapstys ir iki uzsakovo, juk nepaslaptis kas kam pavaldus rusijos kariuomenes strukturose.. Apskritai ta ataskaita labiau reikalinga ne tam, kad kazka pagauti ir nubausti.. nes puikiai numanom kieno ausys ten kyso ir kaltuosius nubausti kolkas tikrai nepavyks net ir turis kruva irodymu. Ta ataskaita labiau svarbi visuomenei ir politikams, kad pagaliau visi (ar bent dauguma) atsipeiketu ir suprastu kas uz to slypi ir ka reikia paspausti sankcijomis ir t.t.
vanduo4 2017-02-17 04:06
- Norint pasiekti rezultatų kovoje su narkotikų prekyba, turi būti teisiami: 1. organizatoriai; 2. Transportuotojai; 3. laikytojai; 4. vartotojai. - T.y. teisiami visi, dalyvaujantys šioje kriminalinėje grandinėje.