„Vernee“ žada malonias staigmenas „MWC 2017“ parodoje: telefonai su itin plonu korpusu, bet milžiniškos talpos baterija  ()

Iki oficialios kasmetinės mobiliosios elektronikos parodos „MWC 2017“ liko tik 4 dienos. Daugelis kompanijų ruošia šiam renginiui įdomiausias 2017 m. technologijų naujienas, tik vienos iš jų tą daro tyliai, išlaikydamos paslaptis iki galo, o kitos jau iš anksto kelia intrigą. Viena iš tokių yra itin pastaruoju metu aktyvi kompanija „Vernee“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Į Barselonoje vyksiančią parodą Kinijos kompanija „Vernee“ atveš bent 4 naujus išmaniuosius, o pirminė informacija apie juos jau skelbiama kompanijos interneto svetainėje, kurioje specialiai „MWC 2017“ parodai ir joje dalyvausiantiems modeliams sukurtas atskiras puslapis.

Kokiomis naujienomis „Vernee“ intriguoja technologijų gerbėjus?

Pirmiausia, „Vernee“ ruošia tikrą dovaną biudžetinių telefonų gerbėjams – tai „Vernee Thor E“ ir „Vernee Thor Plus“. Išskirtinis šių telefonų bruožas – išskirtinai talpios baterijos ir tuo pačiu, plonas korpusas. Išmaniųjų telefonų su talpiomis baterijomis kinai gamindavo ir seniau, bet dažniausiai kartu su baterija išspūsdavo ir telefono korpusas, o tai jau gerokai gadindavo išmaniojo išvaizdą.

Dabar kompanija žada, kad „Vernee Thor E“ turės 5020 mAh talpos akumuliatorių ir sutilps į 8.2 mm storio korpusą bei svers tik 149 gramus.

„Vernee Thor Plus“ didžiuosis dar didesne baterijos talpa, kuri sieks net 6050 mAh, o korpuso storis bus net mažesnis – sieks tik 7.9 mm. Kitos išmaniųjų telefonų charakteristikos kol kas nutylimos, bet darosi tikrai įdomu, kokia įranga darbuosis šalia tokių talpių baterijų.

Parodoje išvysime ir gerokai patobulintą „Vernee Mars“. Pranešama, jog išmanusis telefonas gaus 8 branduolių procesorių Helio P25, 6 GB RAM ir 64 GB ROM, o vadinsis naujasis modelis „Vernee Mars Pro“.

Ir galiausiai, parodoje bus pristatytas naujas ir galingas flagmanas „Vernee Apollo 2“, kuris panašu, jog gaus titulą kaip pirmasis pasaulyje išmanusis telefonas su 10 branduolių „Helio X30“ procesoriumi. Pagal pirminę informaciją aiškėja, jog bus gaminamos dvi skirtingos flagmano modifikacijos – viena su 6 GB RAM ir 64 GB ROM, o kita su 8 GB RAM ir 128 GB ROM. Kaip jam seksis konkuruoti su kitų gamintojų flagmanais, pamatysite po nepriklausomų testų, bet kad tai bus labai įdomus modelis, aišku jau ir dabar.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(11)
(3)
(8)

Komentarai ()