Ar kada girdėtoje ką nors panašaus? Pigus išmanusis su nemokamu ir neribotą laiką galiojančiu paslaugų planu  (2)

Nemokamas ryšio paslaugas JAV ir dalyje Europos siūlanti kompanija „FreedomPop“ pristatė pirmąjį savo pigų išmanųjį telefoną „FreedomPop V7“, o jo pirkėjai automatiškai gauna nemokamą bei neribotą laiką galiojantį planą, kuris kas mėnesį suteikia duomenų, skambučių ir SMS.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tiesa, lietuviams yra ir bloga žinia – kol kas šios kompanijos paslaugas gali užsisakyti tik JAV, Didžiosios Britanijos ir Ispanijos gyventojai. Be to, jos paslaugomis galima naudotis visoje Vakarų Europoje, tačiau Baltijos valstybėse (įskaitant Lietuvą), Baltarusijoje, Ukrainoje ir kai kuriose Balkanų šalyse paslaugų ji neteikia. 

Visgi emigrantai arba dažnai keliaujantys turėtų suklusti. Juk ne kasdien gali nusipirkti naują išmanųjį telefoną už 59 svarus ir dar kiekvieną mėnesį nemokamai gauti 200 megabaitų, 200 minučių pokalbiams ir 200 SMS. Be to, „FreedomPop“ neskaičiuoja megabaitų naudojantis „WhatsApp“ programėle. O jei viso to mažai, galima užsisakyti didesnius (tik jau mokamus) planus. 

Pats telefonas, kaip ir galima tikėtis už tokią kainą, nėra kažkuo įspūdingas. Jis turi 5 colių įstrižainės 1280 x 720 tšk. raiškos IPS ekraną, silpnoką „Snapdragon 210“ procesorių (1,1 GHz, keturi branduoliai), 1 GB operatyvinės ir 16 GB vidinės atminties, 13 mln. tšk. raiškos galinę ir VGA priekinę kameras ir 2100 mAh talpos bateriją. Telefonas sveria 146 gramus, jame sukasi senesnės kartos „Android 6.0“ operacinė sistema ir galima naudoti dvi SIM korteles. 

Telefonas nėra „pririštas“, taigi jame galima vienu metu naudoti „FreedomPop“ ir kito tiekėjo SIM korteles. 

„FreedomPop“ prekiauja ir naudotais kitų gamintojų – „Apple“, „Samsung“, LG – telefonais bei planšetėmis. Kompanija nurodo, kad šie įrenginiai kruopščiai patikrinami specialistų, jiems suteikiama 90 dienų garantija. Šios bendrovės ryšio paslaugas (tiek nemokamas, tiek mokamas) galima užsisakyti ir neperkant mobiliojo telefono, tik reiks susimokėti už SIM ir jos siuntimą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Lrytas.lt
Lrytas.lt
(6)
(7)
(-1)

Komentarai (2)