Įperkamas elektromobilis „Tesla Model 3“ jau važinėja gatvėmis ir atrodo tikrai neprastai (Video)  (16)

Praėjusiais metais per Melagių dieną buvo pristatytas naujas automobilio modelis, kuris sukėlė neregėtą ažiotažą, o apie jo debiutą rodė net lietuviškos televizijų naujienos, ko tikrai dažnai nepamatysi. „Tesla Model 3“ – naujas vardas, kuris tapo automobilių revoliucijos simbolių. Visiškai elektrinis, ekologiškas, įveikiantis didelį atstumą, o svarbiausia – labai pigus. Tokia buvo Elono Musko, „Teslos“ įkūrėjo vizija, kuri po truputį tampa realybe.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

E. Muskas tvirtina, jog tai bus pirmasis masiškai gaminamas elektromobilis, kuris gali nuvažiuoti daugiau kaip 300 kilometrų pilnai įkrautomis baterijomis. Jo kaina turėtų siekti apie 35-40 tūkstančių eurų.

Nors tai nėra maži pinigai kaip automobiliui, bet kaip už elektromobilį – vieni niekai. JAV elektromobilių gamintoja vos per pirmąją savaitę gavo daugiau kaip 325 tūkstančius naujojo elektromobilio modelio „Model 3“ užsakymų.

Beje, gatvėje bene pirmą kartą buvo užfiksuotas šio elektromobilio prototipas. Keistas atsitiktinumas, jog jis buvo pastebėtas šalia „HyperLoop“ traukinio trasos.

„Tesla Model 3“ jau važinėja gatvėmis

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: alfa.lt
(40)
(4)
(36)

Komentarai (16)