„Nekenčiu šito automobilio, šito š..do!“ - vyras paaiškino savo motyvus, pasiuntė linkėjimus automobilio pardavėjui ir griebėsi kirvio (Video)  (7)

Įsiutęs dėl eilinio naujo „Range Rover“ visureigio gedimo Sankt Peterburgo gyventojas nesusivaldė. Negalėdamas patekti į automobilio vidų vyras ėmėsi kraštutinės priemonės – kirvio.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vyro kantrybės taurė buvo perpildyta, kai ruošdamasis eiliniam apsilankymui servise dėl elektros gedimo jis bandė prieš kelionę pašildyti prabangaus automobilio variklį. Kol tai darė užsirakino visos visureigio durys.

Rakteliai liko viduje ir nors vyrui pavyko užgesinti variklį per palydovinį ryšį, durys taip ir neatsidarė. Tokia įvykių eiga visiškai įsiutino rusą, kuris savąjį „Range Rover“ linkęs apibūdinti vienu žodžiu „gavno“ (liet. šūdas).

Vyras griebiasi kirvio prieš savo „Range Rover“ visureigį

Automobilio savininkas sako už visureigį sumokėjęs net 11 mln. rublių (174 tūkst. eurų), todėl tai yra itin prabangiai sukomplektuotas modelis. Nepaisant to, pernelyg nesukdamas sau galvos vyras ėmėsi kirvio, kuriuo išdaužė vairuotojo pusės šoninį stiklą.

Vaizdo siužetą matę rusų internautai pažymėjo, kad lango keitimas kainuos maždaug tiek pat, kiek būdų tekę sumokėti už techninės pagalbos sunkvežimio paslaugas, taigi vyras didelio nuostolio nepatyrė. O tuo pat metu gavo išliejo susikaupusias neigiamas emocijas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Lrytas.lt
Lrytas.lt
(25)
(29)
(-4)

Komentarai (7)