Įvykiai, kurių numatyti neįmanoma - atitrūkusi priekaba išbandė vairuotojo reakciją (Video)  ()

Akistata su sunkvežimiu – ko gero, vienas iš klaikiausių vairuotojo košmarų. Ne ką jaukiau pasijunti ir tada, kai prieš akis staiga iškyla nuo vilkiko atitrūkusi priekaba.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Visiškai neaišku, kodėl tiksliai šio automobilinio traukinio priekaba atitrūko nuo vilkiko, tačiau galima lažintis, kad vairuotojas, kuriam „teko garbė“ nufilmuoti grėsmingą sceną, ne juokais persigando atsidūręs akistatoje su milžiniška konstrukcija, kurios išvengti galėjo tik preciziškai manevruodamas.

Staigi vairuotojo reakcija video siužete

Kaip rašo carscoops.com, paprastai priekabose būna sumontuota stabdymo sistema, kuri turėtų suveikti, jei priekaba atitrūktų nuo vilkiko. Tačiau šiuo atveju, net jei sistema ir būtų suveikusi (kuo yra pagrindo abejoti), incidento pasekmės vis tiek būtų tragiškos.

Visa laimė, kad iš priekio važiavęs automobilis pačiu laiku suskubo pasitraukti iš kelio. Nelaimės iš dalies pavyko išvengti todėl, kad nuo jos išsisukęs automobilio vairuotojas puikiai matė priekyje susiklosčiusią situaciją. Galima tik įsivaizduoti, kas būtų nutikę, jei priešais jį būtų važiavusi kokia nors didelių gabaritų transporto priemonė. Išvengti smūgio į priekabą būtų buvę gerokai sudėtingiau.

Todėl reikia tik tikėtis, kad niekas nevažiavo ir už šio sėkmingai nelaimės išvengusio vairuotojo.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: delfi.lt
(4)
(5)
(-1)

Komentarai ()