Jei projektas pavyks, tai bus pirmasis pasaulyje nešiojamas kompiuteris su „Windows 10“ ir „ARM“ procesoriumi (Video)  (1)

Pastaruoju metu tarp gamintojų populiarėja taip vadinami kišeniniai nešiojamieji kompiuteriai. Jų gretas netrukus papildys „KS-PRO“, kuris jau debiutavo visuotinio finansavimo svetainėje „Indiegogo“. Jo aprašyme sakoma, kad prietaise veiks pilna „Windows 10“ versija ir „švari“ „Android Nougat“. Bet svarbiausia yra tai, kad kompiuterio „širdimi“ taps aštuonių branduolių procesorius „Snapdragon 835“. Taigi, tai yra pirmasis pristatytas prietaisas su „Windows 10“ ir ARM lustų rinkiniu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„KS-PRO“ sukūrė buvęs „Microsoft“ darbuotojas, kuris įkūrė startuolį pavadinimu „Khiron-Sigma“. Prietaiso autoriai sako, kad praeityje pasaulis jau matė itin kompaktiškų nešiojamųjų kompiuterių, pvz. „Toshiba Libretto“ arba „HP Omni“, tačiau jų prietaisas yra geriausias sprendimas šioje srityje.

Nešiojamasis kompiuteris gaus 8 colių „Super AMOLED“ ekraną su 2560×1440 taškų skiriamąja geba, aštuonių branduolių procesorių „Snapdragon 835“, 8GB RAM, 128 GB kaupiklį, lizdą iki 256 GB talpos atminties kortelėms, 12 megapikselių kamerą su f/1,7 diafragma, 4G LTE ir NFC modulius, 10 307 mAh akumuliatorių su greito įkrovimo funkcija, pilną QWERTY klaviatūrą su apšvietimu ir priekinius stereo garsiakalbius.

„KS-PRO“ kainuoja $ 600, bet taip pat bus prieinama ir paprastesnė kompiuterio versija „KS-PROID“ už $ 450 bei dar keletas jo modifikacijų. Pristatymas pirkėjams turėtų prasidėti šių metų pabaigoje arba sekančių pradžioje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TOPCOM
TOPCOM
(30)
(4)
(26)

Komentarai (1)