Kinijos turgelio stebuklai: anonso proga su nuolaidomis ir dovanomis siūlomas išskirtinis „Oukitel K6000 Plus“ telefonas turi tokias savybes, apie kurias gali pavydėti net brangiausi flagmanai (Foto, Video)  ()

Išmaniųjų telefonų gamintojas „Oukitel“ jau spėjo susilaukti populiarumo ne tik Kinijoje, bet ir Europoje. Šio prekinio ženklo išmanieji telefonai savo pirkėją vis dažniau atranda ir Lietuvoje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tą puikiai taip pat patvirtina dar pernai sudarytas perkamiausių išmaniųjų telefonų aštuntukas iš Kinijos. „Oukitel“ išmanieji telefonai garsėja ne tik puikiu dizainu, bet ir itin talpiomis baterijomis.

Naujos kartos išmanusis telefonas „Oukitel K6000 Plus“ pirkėjams žada dar daugiau. Gamintojas tvirtina, kad šį kartą viename korpuse pavyko sutalpinti abu akcentus, todėl „Oukitel K6000 Plus“ bent jau laikinai pretenduoja tapti vienu pažangiausiu vietinių Kinijos gamintojų sukurtu ekonominės klasės išmaniuoju telefonu. Šis solidžiu dizainu pasižymintis išmanusis telefonas su 5,5 colių aukštosios raiškos (1920 x 1080) LTPS technologijos ekranu sau gerą vardą iš karto užsitarnavo dėl dviejų aspektų.

„Oukitel“ tvirtina, kad tai pirmasis išmanusis telefonas pasaulyje, kuris gali būti įkraunamas naudojant 12V įtampą bei 2A srovę. „MTK Pump Express Flash“ greitos įkrovos mechanizmas ypatingas tuo, nes talpią 6080 mAh „Oukitel K6000 Plus“ bateriją gali pilnai įkrauti vos per 100 minučių. Palyginimui galima pasakyti tik tiek, kad naudojant kitas greitos įkrovos technologijas tokios talpos bateriją gali tekti krauti dvigubai ilgiau, t. y. net apie 210 minučių.

Kitas svarbus „Oukitel K6000 Plus“ akcentas, žinoma, yra priekyje integruotas fizinis mygtukas su piršto antspaudų skaitytuvu. Nors tai nėra naujiena, tačiau tai yra pirmasis „Oukitel“ išmanusis telefonas, kuriame piršto antspaudų skaitytuvą rasime priekinėje telefono dalyje. Pasak gamintojo, toks sprendimas „Oukitel K6000 Plus“ suteikia net tik papildomo solidumo ir dizaino vientisumo, bet taip pat ir naudojimosi patogumo.

Teigiamų įvertinimų šiam išmaniajam telefonui netrūksta ir kitų techninių charakteristikų atžvilgiu. „Oukitel K6000 Plus“ gali pasigirti aštuonių branduolių „MediaTek MTK6750T“ centriniu procesoriumi, „Mali T860MP2“ vaizdo plokšte, gale integruota 16 megapikselių kamera, „AW8736“ garso stiprintuvu, dviejų SIM kortelių palaikymu bei 4 GB RAM ir 64 GB ROM atmintimis. Be to, pirkėjus taip pat maloniai turėtų nustebinti ir tai, kad „Oukitel K6000 Plus“ iš karto yra parduodamas su įdiegta „Android 7.0“ operacinės sistemos versija.

Skubame pranešti, kad šiuo metu „Oukitel K6000 Plus“ išmanųjį telefoną Kinijos elektroninėje parduotuvėje „Gearbest“ teoriškai iki pat balandžio 12 dienos, praktiškai iki tol, kol baigsis akcijai skirti modeliai, galima įsigyti už 164 eurus. Pasibaigus išankstiniams užsakymams skirtam laikui, „Oukitel K6000 Plus“ bus platinamas maždaug už 190 eurų. Šiuo pasiūlymu verta pasinaudoti todėl, nes „Gearbest“ pirmiesiems pirkėjams taip pat nemokamai žada pridėti ir šio išmaniojo telefono dėklą bei apsauginę ekrano plėvelę.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(25)
(5)
(20)

Komentarai ()