Atskleistos atnaujintos „Xbox One“ konsolės specifikacijos: bus tikras žaidimų „žvėriukas“ (Video)  ()

Laukiantiems atnaujintos „Microsoft“ žaidimų konsolės, kuri sugebėtų sudoroti 4K raišką galime pateikti šio žaidimų kompiuterio specifikacijas. Ši atnaujinta konsolė dar buvo žinoma kaip „Project Scorpio“, o naujo kompiuterio duomenys buvo laikomi paslaptyje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Project Scorpio“ gaus išskirtinio dizaino aštuonių branduolių procesorių, kurio dažnis bus 2.3 GHz, senesnis aštuonių branduolių procesorius veikė 1.75 GHz. Palyginimui „PlayStation 4 Pro“ aštuoni „Jaguar“ branduoliai tiksi 2.1 GHz.

Grafikos posistemė sulaukė daug didesnių pagerinimų. Nuo pamatų naujai sukurtas grafikos lustas turi  40 vykdomųjų blokų, seniau jų buvo vos 12. Be to išaugo ir dažnis, jis dabar pakilo iki 1172 MHz.

„Xbox One 4K“ išaugino ir bendrą konsolės atminties buferį, kuris dabar yra 12 GB, o pati atmintis yra GDDR5 tipo. Tuo pačiu išaugo ir duomenų pralaidumas, iki 326 GB/s. Seniau naudota 8 GB DDR3 atminties su 32 MB ESRAM.

Pažvelgus matosi, kad naujoji konsolė yra galingesnė nei PS4 Pro. Tai tikrai atsispindės „Xbox One 4K“ kainoje, kuri kol kas laikoma paslaptyje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technews.lt
Technews.lt
Autoriai: Mindaugas Klumbis
(11)
(5)
(6)

Komentarai ()

Susijusios žymos: