Remo Recover: programa bet kokiems ištrintiems failams atkurti, kuri iš tikrųjų veikia (Apžvalga)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

amas 2017-04-21 12:42
Kažkaip, iš patirties galiu pasakyti, kad kartais perdaryti užtrunka gerokai mažiau nei tų programų ieškoti, jas instaliuot, aiškintis kaip veikia ir t.t. Nes jei tik vienos nakties darbas, tai visiškai nesunku jį perdaryti kai jau žinai kas ir kaip turi būti. Paprastai, tie nakties darbai būna kurybiniai, kai dar tik galvoji. Na bant jau man taip būna su solidworks, kol viską sudėlioji, apgalvoji, skaičiuoji trunka daug ilgiau, nei viską žinant tiesiog sudėliot į vietas ir nantrasis variantas būna geresnis. Gal kokie rašiniai ir... Bet jei vienetinis incidentas, ieškot programos kuri atkurtu, prarasta darbą manau neverta. Beto jei jau nebesugebi išsaugot, idomu kaip ten su to kūrinio kokybe.
bahuriux 2017-04-21 14:35
Man kiek teko tą daryti vienintelė "Recover My Files" daro tai ką turi daryti, intertfeisas suprantamas, randa viską, rasdavo net ir po formatavimų failus, kartais nelieka net failo pavadinimo bet atkapsto failus. Nesakau kad ta straipsnyje aprašyta bloga, nebandžiau, bet iš krūvos išbandytų neiviena nei iš tolo neprilygo.
Talkatif 2017-04-21 14:36
O jei tai asmeninė tavo porno kolekcija?
QlimaxBass 2017-04-21 17:55
Uzluzo karta diskas norejau atkurti ten buvo ISO failai nuotraukos filmai dar kazkas rado dauguma failu bet atkurus juos ju panaudoti nebegalejau tiek filmai buvo sugadinti tiek ISO failai ir dauguma ten tu programu negelbejo tad nuleidau rankas.
Domas1 2017-04-21 21:24
Pasidalinsiu savo patirtimi per daug metu, man pati geriausia programa tokiam reikalui tai "7-Data Recovery Suite" tikrai nenuvyle nei karto, beje ji super greitai sugebejo atstatyti bet kokius failus net ir tuos kurie neturi failo galunes kaip pvz .doc ar ._ ir tt, beje gali atstatyti visiskai direktoriju struktura net ir serveriuose, kas mane nustebino kas zinote tai SVN atstate visiskai su visomis direktorijomis ir labai sparciai, ko visos kitos programos tokio pobudzio net nebande to atlikti po daugybes valandu laukimo. Beje "Recover My Files" to irgi nesugebejo iveikti :] Zinoma programele mokama, bet verta kiekvieno jos cento.
KT819GM 2017-04-22 07:48
Kam ne problema dirbt konsolėje - TestDisk. Free, open source, atkapsto viską, ką ir bet kurios kitos.
bahuriux 2017-04-23 15:01
Kažką maišai "Recover My Files" daro viską ką išvardinai, katalogų struktūra Atkuria jei nedaug pridirbta po to. O šiaip net, jei viskas buvo ištrinta net jei šiukšliadėžės atstatymo failas buvo ištrintas ir poto viskas 3 kartus suformatuota, vistiek viską randa tik kartais be plėtinių, riekia tik nustatymus parinkti norimus, iki kokio "gylio" ieškosi.