Kas nutiks, kai „Galaxy S8“ nukris ant grindų? O jei kišenėje trinsis su raktais? O jei prisilies prie ugnies? (Video)  ()

Prieš kelias savaitės Pietų Korėjos technologijų kompanija „Samsung“ pristatė savo naujausią flagmaną „Galaxy S8“. Pati įmonė į šį savo kūrinį deda itin daug vilčių, kadangi prieš tai pristatytas „Galaxy Note 7“ patyrė visišką fiasko. Bet ar jis tikrai gali atlaikyti kasdienius išbandymus? Ko reikia, kad jo ekranas susibraižytų, sudužtų ar nubluktų? Štai keli bandymai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Juokaujant galima pasakyti, jog įrenginių bandytojams netgi nereikėjo patiems stengtis išbandyti „Note 7“ atsparumo fiziniam poveikiui galimybių, kadangi pats telefonas kartais tiesiog užsidegdavo ir sprogdavo be jokios priežasties. Reikia tikėtis, jog tai jau praeitis ir „Samsung“ pasimokė iš savo klaidų.

Dabar atėjo eilė dėmesį nukreipti į „Galaxy S8“. Laimei, kol kas nėra pranešimų apie savaime užsidegančius telefonus, o tai jau gera žinia. O telefonų bandytojams atsirado puiki proga išbandyti minėto flagmano galimybes.

Šiais laikais telefonų bandymai būna išties žiaurūs ir negailestingi. Telefonai būna mėtomi, braižomi, gręžiami, skandinami, deginami, sušaudomi, smulkinami, traiškomi ir t.t. Kaip manote, ar „Galaxy S8“ sulaukė išimties?

Žinoma, kad ne! Jis taip pat buvo pačirškintas, bandytas sulenkti bei braižomas įvairiais aštriais daiktais. Kaip telefonui sekėsi išlaikyti visus išbandymus? Plačiau apie tai – „YouTube“ vaizdo siužete.

„Galaxy S8“ patvarumo bandymai video siužete

Žinoma, realiomis sąlygomis bent kažkiek saugant naują ir labai brangų telefoną, jį pavyks apsaugoti nuo tokių subraižymų ar ugnies. Tačiau numesti išmanųjį yra pasitaikę kiekvienam. Norėtųsi, kad nauji telefonai būtų atsparūs ne tik dulkėms ir vandeniui, bet ir nedideliems smūgiams. Pavyzdžiui, kad „Galaxy S8“ išgyventų nukritęs nuo kelių ar stalo. Ar jis tai gali?

„Galaxy S8“ bandymas mėtant - ko prireiks, kad sudužtų jo ekranas?

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: alfa.lt
(6)
(4)
(2)

Komentarai ()