Abejojantiems ką rinktis: 10 „Samsung Galaxy S8“ funkcijų, kurių neturi nė vienas „iPhone“

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Dovydas159 2017-04-28 13:15
Lyginat telefonus, kurių realiai lyginti negalima. Palaukit naujojo iPhone ir tada galėsite jį sulyginti su šiuo Samsung telefonu, nes šiuo metu nėra lygiavertis vertinimas.
Eič 2017-04-28 16:11
Tai kad jau S7 (Jei dar ne S6) yra viskuo pranašesnis už naujausią obuolį.
Eddie8664 2017-04-28 16:52
Eič, o tu ar turėjai obuolį? Kažkodėl daugiausia rėkia tie, kurie nėra net čiupinėję. Nesvarbu, rėkia ant samsungo, ant obuolio ar ant ko kito. Svarbu parėkt. Nerimta.
Paprastas_zmogus 2017-04-28 17:12
Man įdomu, kokia to pulso matuoklio telefone paskirtis. Nes pvz, kai sportiniai laikrodžiai matuoja pusla (optiniu sensorium ar diržu), tai aš suprantu, kad tokie duomenys reikalingi. O ką aš gaunu uždėjęs pirštą ant telefono? Parodys koks tuo metu mano pulsas. Normalus pulsas, Nu ir ką? Kuo čia geriau už bet kokį telefoną su blykste ir specialiu appsu? Nes sportavimui tai tikrai niekas nenaudos to sensoriaus. Kas bėgios taip pirštą priglaudęs? Niekas. Būkim biedni, bet teisingi, Samsung sugeba padaryti daiktą, kuris ant popieriaus pagal skaičiukus atrodo labai įspūdingai. Bet, man asmeniškai, visi tie skaičiai nieko nereiškia, kai viską sugadina šūdinas šūdinas Samsung softas. Jau ir taip Android mam ne prie širdies, o čia dar Samsung pagaidintas Android, kuriame pilna visokio Samsung prigalvoto šūdo iš serijos "nu ir ką?"
Eič 2017-04-28 17:41
Tam naudoji custom ROM'us (jokio šlamšto prikišto nėr). Aj pala... Iphonai neturi tokių. Vienintelis iPhone pliusas yra tas, kad su žemesniais specais viskas ant jų sukasi ne tiek jau ir prastai. Bet aišku, kai išleidi pusę telefono per metus tai ne problema.
Paprastas_zmogus 2017-04-28 17:58
Kai entuziastų kuriamas softas yra geresnis už €800 kainuojančio flagmano (ir kuriamo milijardinės kompanijos), tai jau daug pasako. Man dėl to iPhone ir patinka, kad ten viskas daroma taip, jog vartotojui ir nesinorėtų jokių custom rom. Aš perku daiktus kad juos naudočiau, o ne taisyčiau Beje, Apple nepanaikino seno atrakinimo būdo. Nustatymuose įsijungti galima. Nežinai, nešnekėk nesąmonių.
mrdollarlt 2017-04-28 18:44
11. Savaiminis užsidegimas
DarkNRG 2017-04-28 19:42
Perki daikta kad naudotum, bet kad jame nera kruvo gana naudingu funkciju palygius su konkurentu telefonais, tai cia niekis. Pats sau priestarauji.
Eič 2017-04-28 22:16
, patogesnis. Nebūtinai visiems custom patinka. O vat iPhone nusipirkęs alternatyvų jokių neturi. Ką gavai tą ir naudok. Patinka ar nepatinka. Bet čia vėlgi. Kas kam patinka. Skonio reikalas, kaip sakant. O jei naudoji telefoną paskambint, tai geriau Nokią nusipirkt (Lumia, jei paskaityt snukiaknygę planuoji). Baterija laikys ilgiau, veiks taip pat greit, pafotografuosi taip pat (Lumia atveju) ir dar pinigų sutaupysi. Aišku, ne prestižas, bet jau ir snargliukai pradinėse klasėse su naujausiais obuoliais vaikšto, tai nieko ir neįrodysi prašmatnesnį turėdamas.
Paprastas_zmogus 2017-04-28 22:41
Nelabai žinau kam čia adresuota. Nes jei man, tuomet nesuvokiu iš kur tu ištraukei "naudoji telefona paskambint.
Eič 2017-04-29 08:00
Kai neturi alternatyvų, tenka prisitaikyti ir atrodo 'fainiai'. Aišku. Yra kitas faktorius. Tau tiesiog patinka iOS ir tau jo nereikia customizint. Kaip kai kuriems žmonėms patinka originalus androidas. Mano poreikių nepatenkina nei vienas, nei kitas. Todėl renkuosi custom androidą, su kuriuo galiu įsijungt excelį beveik į ekraną nežiūrėdamas, su kuriuo galiu sužinot orus, laiką, datą ir naujausius pranešimus telefono neprilietęs (literally) ir dar daugiau.. Bet šito man nei originalus androidas nei iOS nesuteikia. O dėl Lumia, tai bendrai populiacijai skirta buvo, tik sufrazuota prastai. Tiesiog juokinga matyt, kai žmonės nusiperka naujausius ir brangiausius telefonus ir naudoja jį feisbukui. Tokiu atveju Nokia telefonai tampa daug geresni. Bet aišku, ne prestižas.
Paprastas_zmogus 2017-04-29 08:41
Good for you. Bet juokingi man tokie dalykai. Gali įsijungti Excel nežiūrėdamas į ekraną? O po to naudoji Excel irgi nežiūrėdamas į ekraną? Ne? Visgi reikia žvilgtelti? Tai kas iš to, kad tu įsijungei nežiūrėdamas ? Ech, juokingi tie kompiuterastai.
Eič 2017-04-29 12:03
Neniežėtų kažką stipriai keisti ;D Neturi keisti į ką ir nekeičia O 70-80% visų iOS/Android vartotojų net nežino kas yra OS'ai. Ką gauna tą ir naudoja. O pirkdami renkasi tą, kuris gražesnis, apie kurį matė daugiau reklamų ar būtų praštmasnesnis (gi dabar telefonas socialinį statusą parodo). O kas labiau nusimano apie OS'us, renkasi pagal tai, kas jam ar jai patinka labiau. Bet vistiek, kai paklausi žmogaus (kuris žino, ką daro, pavyzdžiui, Tu) kodėl pirko iPhone, vienintelis atsakymas 'labiau patinka', tuo tarpu iš androido vartotojo išgirsti skirtingų argumentų. O excelis buvo tik vienas iš daugelio pavyzdžių.
Shimelis 2017-04-29 13:45
Tau jau vien tik nurootinta stockini androida gali customizint iki beprotybes. Pvz as nenoriu kad mane telefonas persekiotu, logintu kiekviena mano zingsni ir siulytu i netoliese esancia kavine uzeit suvalgyt spurgu. Neesu sizofrenikas, kartais tokie adviceai patogus. Bet uzvis labiau, tai as noriu kad man telefonas atlaikytu nuo 7 ryto iki 8 vakaro. Galiu isjungti numatytasias foniniu rezimu veikencias programeles ir servisus (jeigu jie nera givybiskai butini paciai OS) ir pasilikti tik tas, kuriu man tikrai reik. Ar iOS ta gali? Baikit nemanau
Paprastas_zmogus 2017-04-29 14:07
Visų pirma, jei tau svarbus tavo privatumas ir tu nenori, kad tave nuolatos trackintų, tai kyla klausimas: kokio tada b**** tu naudoji Android? ta prasme Google ir privatumas yra beveik antonimai. Google verslo modeliui tiesiog naudinga surinkti apie tave KUO DAUGIAU duomenų. Jie užsiima data mining'u visur kur tik gali. For fucks sake, Android belekiek metų net nebuvo galimybės vartotojui pačiam spręsti kokius permissionus duoti kiekvienam instaliuojamam appsui. Tuo tarpu Apple: - vos tik nusipirkus naują iPhone/iPad, vartotojo iškart paklausiama ar jis nori apskritai naudoti location servisus, ar nori siusti applui diagnostic data, ar leidžia ad tracking'ą. - jua belekiek metų (gal nuo ios4) vartotojas pats sprendžia kokiems appsams kokius permissionus suteikti. By default niekas jokių permissionu neturi, kol neduodi leidimo. Programos neturi priėjimo prie tavo nuotraukų, kameros, mikrofono, muzikos, location, kotaktų. Taigi sorry, bet androidui iki iOS privatumo klausimu dar daug medžių apšikt. Antra, iPhone baterija laiko daug labiau prognozuojamai nei bet kokio Android. Simply dėl to, kad vartotojas pats visada kontroliuoja kas sukasi fone, o kas ne. O pati operacine sistema nereikalingus appsus aktyviai freezina ir killina. Jeigu tu išjungei programą, viskas, ji 100% uždaryta. Nebesisuka joks antrinis servisas (ar net keli) kaip Androide. Taip kad vėlgi task management'as iOS jau net be vartotojo įsikišimo yra daug labiau baterija friendly, nei androide. Tamsta pasirinkote pačius nepalankiausius kriterijus palyginimui.
Eič 2017-04-29 16:46
Tai rodo, kad net smegenuoti iPhone vartotojai neturi jokių argumentų prieš Androidą (nors aišku, labai tikslios statistikos neturiu, nes iPhone vartotojų, kurie džiaugtųsi savo pirkiniu ne dėl kameros ir greito feisbuko, sutikęs nesu labai daug).
ISG 2017-04-30 09:50
Dar neatsibodo jums gincytis kaip maziems vaikams del tu softu ir romu visokiusiu? Taigi tai yra tik telefonas WTF... turiu iphone 6s, jeigu jis man nepatiktu ismesciau ir paimciau samsunga, ir atvirksciai... pasigincykit aoie ka nors prasmingesnio, negaliu patiketi kad zmonija ant tiek nubukusi kad gincytusi apie telefonus taip ilgai... prisipazinsiu, kad anksciau ir pats tai darydavau, bet tiesiog isaugau, kiek gi galima metai is metu tas pats... kieno TELEFONAS geresnis... daug prasmingesne diskusija butu pas ka bb ilgesnis ir storesnis...
Sonnerie 2017-05-01 02:05
Paprastas_zmogus tai juokina, nerias is kailio gindamas ta prakasta obuoli ilgiausiais komentarais, metu metus is eiles.. Turbut parases 5 paragrafus dar patikrini pries postindamas ar tikrai 'atremei' visu kitu argumentus, o applas tau net nemoka uz tai. iPhonas turi daug apribojimu palyginus su Android, deal with it.
Paprastas_zmogus 2017-05-01 20:49
Na aš tai nebandau įrodyti "mano telefonas geresnis". O kad technologijų entuziastai nediskutuotų apie technologijas - čia tamsta jau keistus dalykus kalbi.
Žilvinas.slabada 2017-05-01 21:13
Čia amžina kova.. Tiems kuriems androidas lagina ar kimba, tai matyt bandėt androidą prieš 5 metus. ir ne geriausias viduriais. ir dar su itin kritišku pradiniu požiūriu. jau nuo S4 laiku telefonai veikia kuo puikiausiai. Dar dabar naudoju Note3 na ir viską ko noriu jis man padaro, baterijos net nekeičiau dar nes dieną atlaiko. Žinoma, kai pranešė kad nebeatnaujins daugiau - leidau sau įsirašyti Custom rom. Tapo dar geresniu. nauja android versija,baterija laiko minimai dvigubai ilgiau ir t.t. iOs viskas gerai. Greitas softas. visada greiti ir pakankamai galingi telefonai. (didžiausias Apple pliusas, kad išleidžia vieną telefoną per metus ir tikrai lengva vieną modelį tinkamai suoptimizuoti per metus laiko, negana to ir tas dar būna galingais viduriais, tad vartotojas niekada ir nematė lėto iOS veikimo. Dar Apple turi itin stiprią vartotojų bazę, kuri jau senai nupirkta ir paklausi žmogaus kaip veikia tel? nelagina, nekimba, viskas ok? aišku atsako jokių bėdų, niekada nestringa ir nebuvo pakibęs. paskui žiūri kaip bando atrakinti tel piršto antspaudu ir po 5to bandymo greitai suveda kodą ir atsirakina... Bet čia gi viskas gerai veikia. Kolkas dar nė vienas gamintojas neišleido tobulo telefono, tad laukiam toliau. O kolkas naudojame tai, kad mums labiausiai atitinka poreikius. Vieniem patinka nusipirkti telefoną už štuką nes naujas išėjo ir naudoti skambinti/rašyti žinutes/facebooką skrolinti, kiti perka tą kas patenkins jų poreikius. Naudosi tik skambint? pirk pigią nokia ir vargo nematysi ir pinigų sutaupysi. Juokinga kai vaikai pradinukai laksto su premium segmento telefonais ir labiausiai ką veikia su jais tai fotkinasi su šuns filtrais... PEACE