„Acer“ pristatė itin galingą nešiojamą kompiuterį: bus tikras žaidimų „monstras“ (Video)  (8)

Niujorke vykusioje „Acer“ „next@acer“ spaudos konferencijoje įmonė pristatė savo naująją „Predator Helios 300“ žaidimams skirtų nešiojamųjų kompiuterių liniją. Su 15,6 colio arba 17,3 colio ekranais pateikiamų kompiuterių matinis juodas korpusas yra pagyvintas skoningais raudonais akcentais, kurie suteikia įrenginiams modernaus ir žaismingo dizaino įspūdį. Naujuosiuose žaidimams skirtuose nešiojamuose kompiuteriuose įdiegta „Windows 10“ sistema teikia efektyvias funkcijas ir technologijas už vidutinę kainą, todėl jie tapo įperkamesni.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Predator Helios 300“ sumontuota spartinimo funkciją palaikanti1 „NVIDIA® GeForce® GTX 1060“ arba „GeForce GTX 1050Ti“ vaizdo plokštė kartu su septintos kartos „Intel Core i7“ (7700HQ) arba „Intel Core i5“ (7300HQ) procesoriumi užtikrina išskirtinį našumą.  

Visus apdorojimo procesus palaiko iki 16 GB talpos DDR4 atmintis (kurią galima padidinti iki 32 GB), spartusis SATA SSD1 ir 1 TB HDD1.

Nešiojamųjų kompiuterių apačioje esantis jungčių skyrius su dangteliu leidžia greitai papildyti atmintį ir saugyklos komponentus.

„Predator Helios 300“ taip pat turi C tipo USB 3.1 jungtį, USB 3.0 jungtį (palaikančią USB įkrovimą be maitinimo), dvi USB 2.0 jungtis ir HDMI 2.0 jungtį.

Prie tinklo įrenginys jungiasi belaidžiu ryšiu per integruotą 2×2 802.11ac technologiją. Jis taip pat turi „Gigabit Ethernet“ technologijos jungtį tiems vartotojams, kuriems labiau patinka laidinis ryšys.

„Predator Helios 300“ nešiojamųjų kompiuterių linija buvo sukurta kaip pramogų koncentratorius, todėl jie puikiai tinka žaidimams žaisti ir filmams žiūrėti.

Aukštos kokybės 15,6 colio arba 17,3 colio FHD IPS ekranuose atkuriami ryškūs ir tikroviški vaizdai, o „Dolby Audio™ Premium“ ir „Acer TrueHarmony™“ technologijos užtikrina įspūdingą, aiškų ir sodrų garsą.

Naudojant „Skype“ verslui sertifikatą, pokalbių garsas yra aiškus ir nevėluoja, be to, puikiai veikia „Cortana“ balso funkcija.

Dviejų „AeroBlade™“ 3D ventiliatorių2 su itin plonomis metalinėmis mentėmis sistema užtikrina sklandų žaidimą ir nešiojamojo kompiuterio veikimą, esant optimaliai temperatūrai.

Iš anksto įdiegta „PredatorSense“ programinė įranga teikia sistemos informaciją realiuoju laiku ir vykdo spartinimo funkciją, kad žaidėjai galėtų stebėti ir valdyti svarbiausias sistemos funkcijas iš vienos centrinės sąsajos.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TOPCOM
TOPCOM
(10)
(6)
(4)

Komentarai (8)