Ilgai netruko - rinkoje jau sukasi „Nokia 3310“ klonai (Video)  (1)

Šių metų pradžioje vykusioje parodoje MWC 2017 pristatytas atnaujintas „Nokia 3310“ tapo tikra sensacija. Daugelis dar prisimena ir mėgsta 2000 metų originalą, todėl susidomėjimas naujiena yra visiškai suprantamas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Prisiminsime, kad nauja „Nokia 3310“ „reinkarnacija“ rūpinasi Kinijos įmonė „HMD Global“, o gaminama ji „Foxconn“ gamyklose, kuriuose taip pat surenkami „iPhone“ ir kiti populiarūs mobilieji įrenginiai. Pasinaudoti „Nokia 3310“ populiarumu nusprendė ir kiti iniciatyvūs Azijos gyventojai – Malaizijoje jau galima rasti naujo telefono padirbtų kopijų.

Pirmoji klonų partija neturėjo „Nokia“ logotipo, tačiau prietaisai buvo labai panašūs į naująją „Nokia 3310“. Vietinis oficialus „Nokia“ produktų platintojas, bendrovė „Avaxx“ pareiškė, kad ketina kovoti su klastojimu, bet situacija dabar tik pablogėjo. Antroji klonų banga tapo dar panašesnė į originalus – virš prietaisų ekrano atsirado „Nokia“ logotipas.

Tiesa, atskirti klastotę nėra sunku. Pirma, jos dirba su neaišku kokia programine įranga, o ne „Nokia Series 30 UI“. Antra, padirbtų telefonų ekranas yra daug mažesnis. Be to, padirbtų „Nokia 3310“ klaviatūros mygtukai yra kitokie.

Netikras  „Nokia 3310“ telefonas video siužete

Atnaujintos „Nokia 3310“ oficialūs pardavimai prasidės šio mėnesio viduryje. Taigi, jei nenorite įsigyti suklastoto prietaiso, rekomenduojame prekes pirkti tik iš įgaliotų platintojų ir patikimų pardavėjų.

Įgalioto „Nokia“ platintojo Baltijos šalyse, bendrovės „Mobitec Group“ atstovai teigia, kad Lietuvą pirmoji atnaujintų „Nokia 3310“ telefonų partija pasieks liepos mėnesį. Be to, jų pasiūla bus labai ribota, bent jau pirmosios partijos. Platintojai kol kas nežino kiek telefonų gaus ateityje, nes vis dar laukia patvirtinimo iš „Nokia“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TOPCOM
TOPCOM
(5)
(6)
(-1)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: