Stebėtinas estų išradingumas - sukūrė per 7 valandas surenkamą namą (Video)  (6)

Kraustymasis į kitus namus gali būti varginantis darbas, todėl Estijos firma sugalvojo, kaip jie sako, tobulą išeitį. Kūrėjai sako, kad namo korpusą galima pastatyti per 4-7 val. ir jį galima pastatyti bet kur. Tai reiškia, kad tu gali laisvai išsikelti, jei nesutari su kaimynais.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

8 kv. m. pastatas, vadinamas Koda, turi svetainę, miegamąjį, vonią ir virtuvę. Pastato stiklinis priekis savininkams suteikia įspūdingus aplinkos vaizdus. Kol kas dar nežinoma, kiek tokie namai kainuos, tačiau kūrėjai įsitikinę, kad jie bus populiarūs tarp nuotykius mėgstančių namų pirkėjų.

Kompanija, suprojektavusi šį namą, sako: „Didelė dalis mūsų gyvenimo kokybės priklauso ir nuo mūsų namų, ir nuo jų lokacijos. Visgi rinkdamiesi, kur gyventi, mes rizikuojame. Padaryti esminius pokyčius tradiciniam namui yra sunku. Be to, namai ir apartamentai negali būti perstatyti“.

Šios kompanijos suprojektuoti namai nėra pritvirtnti prie žemės, tačiau jiems reikia jungčių, kad name galėtų būti vanduo, elektra ir kanalizacija. Tiems namams nereikia patiesti pamato ir jie gali būti pastatyti ant skirtingų paviršių.

Kaip pastatomas KODA namelis

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TV3
TV3
(21)
(4)
(17)

Komentarai (6)