Įdomybės iš Kinijos - už neįtikėtinai žemą kainą parduodamas stilingas išmanusis laikrodis nustebins funkcionalumu (Video)  ()

Rankinis laikrodis - puikus aksesuaras ir patogus būdas žinoti tikslų laiką. Nors daugeliui žmonių vis dar labiau patinka tradiciniai laikrodžiai, išmaniųjų laikrodžių populiarumas sparčiai auga. Tiesa, kasdien nešioti labai brangų įrenginį nesinori, bet yra išeitis - stilingas ir visas svarbiausias funkcijas atliekantis išmanusis laikrodis iš Kinijos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rankinis laikrodis, išmanus jis ar ne, visų pirma yra įvaizdžio dalis - jis turi gerai atrodyti. K88H tikrai atrodo neblogai. Galima rinktis tarp plieninės ar odinės apyrankės, keleto skirtingų spalvų, o pats apvalus ciferblatas pasižymi minimalistiniu klasikiniu dizainu. Čia panašumai su tradiciniais laikrodžiais ir baigiasi - šis turi ekraną.

Galite pasirinkti iš šešių skirtingų laiko rodymo būdų. Vieniems labiau patiks klasikinio mechaninio laikrodžio išvaizda, o kitiems - futuristiškas, daugiau informacijos rodantis vaizdas. Jutiminis 250x250 pikselių ekranas leidžia greitai naršyti per funkcijas, o jų yra tikrai daug.

Visų pirma, išmanusis laikrodis veikia kaip ir išmanioji apyrankė. Jis matuoja jūsų širdies ritmą, nueitus žingsnius, primena pajudėti, jei ilgą laiką sėdite, stebi jūsų miegą ir taip toliau. Su telefonu jis bendrauja „Bluetooth 4.0“ ryšiu, todėl prisijungia tikrai greitai. Tiesiai į įrenginį ant savo riešo galite gauti trumpąsias žinutes, socialinių tinklų pranešimus, elektroninius laiškus. Galite net atsiliepti į skambučius ar naudotis „Siri“ programa, jei turite „iPhone“ telefoną.

Įdomu ir tai, kad K88H išmanusis laikrodis leidžia valdyti kai kurias telefono funkcijas. Pavyzdžiui, galite per atstumą daryti nuotraukas. Tai labai patogi funkcija, jei norite pasidaryti asmenukę, kuri neatrodys taip, lyg nuotrauką darėte pats. Tereikia telefoną kur nors saugiai padėti, nukreipti reikiama kryptimi ir laikrodžio pagalba padaryti keletą nuotraukų. Laikrodis taip pat padės surasti nežinia kur padėtą išmanųjį telefoną, turi kalkuliatorių, chronometrą, žadintuvą ir dar kelias funkcijas.

300mAh talpos baterijos turėtų pakakti pakankamai ilgam laikui. Juolab, kad K88H išmanusis laikrodis geba tausoti energiją - ekranas įsijungia tik pakėlus ranką, galima nustatyti energijos taupymo režimą.

Taigi, tai - gana funkcionalus ir stilingas išmanusis laikrodis. Greitai įprasite jame tikrinti socialinių tinklų pranešimus ar net skaityti žinutes. Jis ypač pravers sportuojantiems. Tačiau tikriausiai labiausiai nustebins kaina..

K88H išmanusis laikrodis šiuo metu kainuoja mažiau nei 38 eurus.  Tai puikus laikrodis, prilygstantis ir kai kuriems brangesniems įrenginiams, tačiau pakankamai maža kaina jį leidžia dėvėti kasdien.

Išmaniojo K88H laikrodžio apžvalga

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(15)
(12)
(3)

Komentarai ()