59-erių rusė rado būdą užsidirbti - jai nepažįstamieji aukoja šimtus eurų (Video)  (3)

Rusė Ana Sandalova, kuriai šiuo metu yra 59 metai yra užkietėjusi „geimerė“, turinti savo vlogą ir 10 tūkst. sekėjų. Moteris užsidirba pinigų pasaulyje itin populiariomis žaidimų transliacijomis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pasak jos pačios, kanalas „YouTube“ gyvuoja jau metus, sekėjų skaičius nuolat auga ir reikalai klostosi puikiai. Dažniausiai pensininkė žaidžia „Minecraft“, „Counter Strike“ ir baltarusių gamintojų sukurtą itin populiarų tankų žaidimą. Ji pripažįsta, kad nors žaidimai jai ir patinka, tačiau ji negali „greitai persijungti nuo vieno prie kito“.

„Anksčiau „Dendi“ žaisdavom, vėliau perėjom prie „SEGA“, kompiuterio, o vėliau jau anūkai man „Minecraft“ parodė. Jie pradėjo žaisti dar mokykloje, o aš juos gainiojau nuo kompiuterio, jeigu jau pradėjo žaisti – žaidimo negali mesti. Anūkai man sako: „Baba, sėsk, čia reikia pabaigti, kad laikas veltui nepraeitų“. Pradėjau aš užbaiginėti žaidimą ir vėliau pati įsitiraukiau.

Moteris papasakojo, kad kai tik pradėjo transliacijas, jai iškart suaukojo 41 tūkst. rublių (650 eurų). Už tuos pinigus ji anūkams nupirko klaviatūrą, ausines, pelę ir toliau tęsė darbą.

Kaip atrodo moters vaizdo įrašai?

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TV3
TV3
(20)
(5)
(15)

Komentarai (3)