Anonsuotas biudžetinis „Leagoo M7“ išmanusis telefonas: išvaizda kaip „iPhone 7 Plus“ , bet orientacija į taupius pirkėjus  ()

Gamintojas „Leagoo“ dar nėra itin plačiai žinomas už Kinijos sienų, nors vietinėje rinkoje susidomėjimo jo produkcija netrūkta. Tai biudžetinio ir vidutinio išmaniųjų telefono segmento gamintojas, besiorientuojantis į geros kainos-kokybės santykį ir nuolatos ieškantis įdomesnių dizaino sprendimo, kurie padėtų suvilioti reiklų Europos pirkėją.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vienas iš tokių sprendimų – gegužės mėnesį žadamas pristatyti išmanusis „Leagoo M7“, kaip du vandens lašai panašus į garsųjį „iPhone 7 Plus“. Žinoma, atidus žvilgsnis gan greitai surastų skirtumų tarp šių telefonų, tačiau tik užmetus akį, aiškėja, kad „Leagoo“ norėjo sukurti įdomią alternatyvą tiems, kam patinka „iPhone 7 Plus“ stilius, bet nenori ar negali už telefoną mokėti itin didelės kainos.

Žinoma, neverta tikėtis, kad biudžetinis telefonas pasieks tokias pat parametrų aukštumas, kaip ir kelis kartus brangesnis „iPhone“, tačiau pagrindiniams poreikiams telefono parametrų užteks per akis. Kompanija jau paskelbė, kad „Leagoo M7“ turės 5,5“ įstrižainės ir 1280x720 px raiškos ekraną, kurį saugos ketvirtos kartos „Gorilla Glass“ apsauginis stiklas.

„Leagoo M7“ turės pakankamai našų 4 branduolių procesorių „MediaTek MT6580A“, kurio taktinis dažnis sieks 1,3 GHz, o šalia jo darbuosis 1GB RAM. Duomenis bus galima saugoti 16 GB talpos vidinėje atmintyje, o jei to neužteks, galima prijungti microSD iki 256 GB.

Telefonas turės 3000 mAh talpos bateriją, 5MPx priekinę kamerą ir dvigubą galinę kamerą su 5 Mpx ir 8 Mpx raiška.

Įdomu tai, kad pagal technines specifikas niekuo neįspūdingas išmanusis iš karto turės „Android 7.0 Nougat“ operacinę sistemą.

Deja, kol kas nėra duomenų apie naujienos kainą – tai turbūt ir bus esminis rodiklis, parodantis šio telefono perspektyvą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(3)
(6)
(-3)

Komentarai ()

Susijusios žymos: