Įdomybės iš Kinijos: „Y2 Plus“ kainuoja kaip įprastas fizinio aktyvumo asistentas, o gali jau beveik tiek, kiek išmanusis laikrodis (Video)  (4)

Nors išmanieji laikrodžiai ir apyrankės tikrai turi didelių skirtumų, kartais linija tarp jų nėra labai aiški. Pavyzdžiui, šis prietaisas gali kur kas daugiau nei tik skaičiuoti jūsų žingsnius ir matuoti pulsą. Bet ar tai išmanusis laikrodis? Ir kiek kainuoja toks patogus, kokybiškas prietaisas?


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tai - „Y2 Plus“ išmanioji apyrankė. Tai yra išmanus prietaisas, kuris rodo laiką, tačiau tai nėra išmanusis laikrodis dėl vienos paprastos priežasties - jis negali gauti žinučių ar jungtis prie socialinių tinklų. Skirtumas tarp pačių paprasčiausių išmaniųjų laikrodžių ir apyrankių šioje vietoje yra labai mažas.

Y2 atlieka visas fizinio aktyvumo asistentams būtinas funkcijas: skaičiuoja žingsnius, matuoja pulsą, stebi miego ritmus ir panašiai. Tačiau šalia yra ir kelios ne tokios įprastos funkcijos. Pavyzdžiui, „Y2 Plus“ apyrankė gali matuoti kraujo spaudimą, deguonies kiekį kraujyje, pranešti apie skambučius, žinutes ir, žinoma, rodyti laiką.

Ši išmanioji apyrankė turi kokybišką 0,87 colių ekraną su vienu liečiamu mygtuku, kuriuo lengva keisti ekrane matomą informaciją. Pats ekranas ir visas įrenginio korpusas yra kompaktiškos ovalios formos ir iš esmės primena ne vieną panašų rinkoje matomą įrenginį. „Y2 Plus“ yra atsparus vandeniui, galima pasirinkti apyrankės spalvą - siūlomos juoda, oranžinė, žalia ir mėlyna spalvos.

Tai - kur kas funkcionalesnis sprendimas nei panašios fizinio aktyvumo apyrankės, kurios neturi ekrano. „Y2 Plus“ iš karto, vos pakėlus ranką, parodys nueitą atstumą, žingsnius, pulsą ir net kraujo spaudimą bei deguonies koncentraciją kraujyje. Tai labai svarbu, norint sportuoti teisingai ir nepadaryti žalos savo kūnui. Tačiau labiausiai intriguoja įrenginio kaina.

„Y2 Plus“ išmanioji apyrankė šiuo metu kainuoja mažiau nei 12 eurų. Tai gerokai pigiau nei artimiausi konkurentai, o funkcijų siūloma daugiau.

Atsiliepimai apie šią apyrankę taip pat yra labai geri. Dažniausi nusiskundimai yra susiję su programėlės išmaniajam telefonui išvaizda. Kartais ryškioje saulės šviesoje sunku įžiūrėti, ką rodo ekranas,  tačiau tai visų panašių apyrankių bėda, o geriausia žinia, kad ji erzina gana retai.

Svarbus pabrėžti, kad šis fizinis aktyvumo asistentas pirkėjų dėmesio susilaukia ir dėl talpios 60 mAh baterijos, integruoto žingsniamačio, begarsio žadintuvo. Gamintojas taip pat akcentuoja gerą suderinamumą su „Android“ bei „iOS“ platformomis, pabrėžia kokybiškos iš termoplastinės gumos pagamintos apyrankės privalumus ir pasitaikius progai giria „Y2 Plus“ tikslumą fiksuojat miego kokybę nusakančius rodiklius.

Apibendrinant - „Y2 Plus“ šiai dienai yra vienas iš įdomiausių fizinių asistentų, sugebančių išlaikyti ne tik itin gerą kainą, bet ir pagal funkcionalumą gerokai įlysti į išmaniųjų laikrodžių daržą.

„Y2 Plus“ išmaniosios apyrankės pristatymas video siužete

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(8)
(5)
(3)

Komentarai (4)