Įdomybės iš Kinijos: mėgstate važiuoti į festivalius ar stovyklauti? Jums reikia automatiškai išsiskleidžiančios palapinės (Video)  ()

Jau prasideda stovyklavimo ir festivalių sezonas. Jei jums patinka laisvalaikis gamtoje ar kelias dienas nesibaigiantys koncertai, jums būtinai reikia geros palapinės. Bet ar reikia išleisti daug pinigų daiktui, kurį naudosite tik porą kartų per metus? Tikrai ne - šią automatiškai pasistatančią palapinę galite įsigyti labai pigiai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jei nesate aistringas stovyklautojas, prabangios, labai kokybšikos palapinės jums paprasčiausiai nereikia. Daugeliui žmonių pakanka paprastos palapinės, kuri saugo nuo lėtaus, vėjo ir saulės. Tokias geriausia pirkti tiesiai iš Kinijos, nes taip sutaupysite daug pinigų.

Štai ši „Gazelle Outdoors“ turi visus būtinus privalumus. Pavyzdžiui, ji yra pagaminta iš dvisluoksnės medžiagos, kuri saugo nuo lėtaus, vėjau ir žalingų saulės spindulių, bet kartu praleidžia orą. Palapinėje patogiai telpa du žmonės, nors, jei tikrai reikia, gali tilpti ir trys.

„Gazelle Outdoors“ palapinė taip pat turi greitai atidaromas duris, tinklelį nuo uodų ir kelias kišenes daiktams susidėti. Palapinės viršuje yra kabliukas, skirtas žibintui pakabinti. Taigi, ji tikrai patogi, erdvi ir atlieka viską, ko iš jos tikimasi. O ir surinkinėti jos nereikia.

Palapinė susideda į apvalų krepšį. Ją tereikia išimti ir numesti kur nors ant žolės. „Gazelle Outdoors“ išsiskleis per sekundės dalį ir teliks ją pritvirtinti prie žemės. Tai itin patogu tiems žmonėms, kurie palapine naudojasi itin retai ir nemėgsta jų surinkinėti. Sudėti palapinę atgal į krepšį yra lygiai taip pat lengva.

Kaip tai atrodo galite pamatyti šiame video siužete

„Gazelle Outdoors“ automatinė palapinė kainuoja šiek tiek daugiau nei 44 eurus. Tačiau panaršę Gearbest.com svetainėje rasite ir daugiau įvairių pasiūlymų - palapinę reikėtų rinktis pagal konkrečius jūsų poreikius. Juolab, kad apsipirkti Gearbest.com yra paprasta ir patogu.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(5)
(9)
(-4)

Komentarai ()