100 JAV dolerių už išmanųjį telefoną su lenktais kraštais: „Leagoo M5 Edge“ – turbūt pigiausia „Samsung“ alternatyva rinkoje  (4)

Renkantis išmanųjį telefoną su lenktais ekrano kraštais - dauguma tikriausiai pagalvotų apie „Samsung Galaxy S7 Edge“. Deja, bet ne visiems šis telefonas yra lengvai įperkamas, todėl dėl didelės šio įrenginio kainos dauguma yra priversti ieškoti alternatyvių variantų ir vieną tokį siūlo Kinijos kompanija „Leagoo“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kaip jau rašėme, „Leagoo“ šį mėnesį išleis pirmąjį savo išmanųjį telefoną su lenktais ekrano kraštais „Leagoo M5 Edge“, o dabar jau oficialiai žinoma ir tai, jog jis kainuos vos 99,99 JAV dolerių ir bus turbūt pigiausias tokio tipo išmanusis telefonas. Nebent naujų staigmenų pateiks kiti gamintojai iš Kinijos.

5,0 colių įstrižainės ekranu pasižymintis „Leagoo M5 Edge“ bus vos 8,5 milimetrų storio, o ekranas dengs maždaug 80% priekinės korpuso dalies. Nors specifikacijos ir neprilygsta „Galaxy S7 Edge“ modeliui, tačiau atsižvelgiant į kinų įrenginio kainą - tai turbūt pati pigiausia alternatyva kokią šiuo metu galima rasti rinkoje.

Naujajame „Leagoo M5 Edge“ naudojama „3D Edgeless display“ technologija, kuri suteiks naudotojui puikų vaizdą ekrane. Nors gamintojas nusprendė panaudoti tik HD raiškos ekraną, tačiau vaizdas ekrane turėtų būti pakankamai ryškus ir grynas. Naudojama ekrano technologija taip pat pasižymi ir galimybe itin tikroviškai atkurti realiai spalvas nuotraukose.

Nors dauguma specifikacijų Jums tikriausiai yra žinoma iš anksčiau skaityto straipsnio apie šį išmanųjį telefoną, tačiau dar norėtumėme atkreipti dėmesį ir į „Leagoo M5 Edge“ korpusą. Įrenginio korpusas pagamintas iš erdvėlaivių lygmens aliuminio lydinio, kitaip žinomo kaip CNC. Tokio tipo metalo lydinys garantuoja, jog „M5 Edge“ modelis yra pakankamai tvirtas, tačiau kartu ir stilingas.

Norintys įsigyti „Leagoo M5 Edge“ tai galės padaryti dar šį mėnesį, o įrenginio kaina, kaip jau minėjome, siekia vos 99,99 JAV dolerių. Ir tai yra turbūt žemiausia kaina pasižymintis išmanusis telefonas su lenktais ekrano kraštais rinkoje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(9)
(2)
(7)

Komentarai (4)

Susijusios žymos: