„Samsung“ pristatė naujos kartos televizorių, kokį iki šiol buvo galima pamatyti tik filmuose: kol kas tai aukščiausias pilotažas (Video)  (5)

„Samsung Electronics“ paskelbė apie savo neįprasto televizoriaus „Frame TV“ tarptautinę premjerą. Modelis pardavime pirmiausia pasirodys Šveicarijoje ir Norvegijoje, o kitą savaitę – Austrijoje, Belgijoje, Vokietijoje, Prancūzijoje, JAV ir Pietų Korėjoje. Pristatymas kiekvienoje šalyje vyks muziejuje arba galerijoje, taip pabrėžiant televizoriaus kaip meno kūrinio pozicionavimą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Frame TV“ serija apima 55 ir 65 colių modelius su 4K Ultra HD (3840 x 2160 vaizdo taškų) raiška.

Televizorių gamintojas naujieną apibūdina kaip interjero ekraną, kuris gali būti naudojamas kaip rafinuotumo dizaino akcentas ir netgi kaip meno kūrinys.

Galerijos režime televizorius primena paveikslą su rėmeliu. Pačio rėmelio nustatymai apima ąžuolo, riešuto ir baltą versijas.

Išjungus televizoriaus režimą „Frame TV“ pavirsta į savotišką paveikslą.

Vartotojui siūloma daugiau nei 100 vaizdų iš įvairių žanrų – įskaitant kraštovaizdžius, architektūrą, laukinę gamtą, piešinius ir pan.

Taip pat numatytos papildomos galimybės, pavyzdžiui, įvairių ekrano rėmelių pasirinkimas ir trikojis stovas, kuris sukurs tikro paveikslo molberto vaizdą.

Be to, prietaisas aprūpintas skaidriu optiniu kabeliu ir montavimo sistema, kuri leidžia su minimaliu tarpeliu  televizorių pritvirtinti ant sienos.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TOPCOM
TOPCOM
(23)
(22)
(1)

Komentarai (5)