Policija sureagavo į gyventojų prašymus ir ėmėsi motociklų: stabdo gatvėse ir nustačius vieną pažeidimą iš karto naikina techninę apžiūrą

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Arthuras 2017-06-12 12:47
O tu gydytojas?
Sebastianas 2017-06-12 12:56
Prie ko čia buvimas gydytoju? Tai paprastas klausimas, nereikia įsižeisti.
Arthuras 2017-06-12 13:00
Tai ir aš tau paprastą klausimą uždaviau, kodėl neatsakai? Nes aš vaistų vartojimo klausimais tariuosi tik su gydytoju arba vaistininku (taip per vaistų reklamas pataria).
Sebastianas 2017-06-12 13:03
Ne, aš ne gydytojas, bet kadangi miegu gana giliai, aš nepakirdu dėl pašalinių garsų iš miego. Jeigu atsibusčiau dėl to, kad mašinos netoli pravažiuoja arba motociklai zuja, tada eičiau pas šeimos daktarą dėl migdomųjų išrašymo. Viskas paprasta. Tai ir tarkis su gydytoju, ko čia man akis draskai? Gi neliepiu tau gerti migdomųjų, o tik paklausiau ar nepadėtų tau tokiu atveju jie? O tu jau puoli įsižeidęs akis draskytis.
Arthuras 2017-06-12 13:12
Kodėl tau atrodo, kad aš draskau tau akis?..
Sebastianas 2017-06-12 14:57
Iš to, kad paklausei "Ar aš gydytojas", vietoje to, kad atsakytum normaliai į klausimą (suprask, kokio velnio čia prisikabinau prie tavęs).
DimQa 2017-06-12 15:06
Artūrai, neverta:
FtBall 2017-06-12 15:08
Bet kokiu atveju, problema yra triukšmas. Vaistai - nėra triukšmo sprendimas. Jei 12 valandą nakties kaimynas grežia sienas - nereikia gerti vaistų. O kai kurių transporto priemonių triukšmas, deja, prilygsta perforatoriui.
Sebastianas 2017-06-12 15:29
Taip, ir aš su tuo nesiginčiju, bet skirtingai nei kaimyną, kurį gali sudrausminti, ar nors vienas iš čia esančių kvietė policiją kada nors dėl motociklų / automobilių gatvėje keliamo triukšmo po 22:00? Ir, jeigu kvietė, kokie to rezultatai? Nes iš komentarų sprendžiu, kad ne kokie, o reidai juk vyksta ne visuomet. Tai reikia kažką kitą galvot (ausų kištukai, meditacija galbūt?).
Elite 2017-06-12 15:53
jeigu taip, tai tada nusisnekejau Jei modifikuoja, tada tech apziura naikint. Netaip supratau, galvojau jei issidirbineja kelyje, tai uz tai tech apziura nuraso.. o cia modifikuoja..
audriusn 2017-06-12 17:03
is reakciju matosi, kad vodiatlu kurie uz vairo krapstosi siknas ir drocinasi telefonais, nei matydami, nei girdedami kas darosi aplinkui netruksta. ir nervina kai ziema rytais tokie idiotai po puse valandos burzgina savo lauzus vietoj to, kad vaziuotu. tik prie ju kazkodel nesikabineja.
Nerealiai 2017-06-12 19:25
Nori pasakyti automobilistai neviršija 2x greičio? Užtenka atsiversti delfi ir paskaityti apie rekordus, kai net su klevo lapu sugeba viršyti 2x. Kai pamatau pvz bmw x5 visada važiuoju atsargiai, nes esu įpratęs, kad būtinai nerodys posūkio, ar atliks kokį staigų manevrą, ar stabdymą. Pagal visus pranešimus spaudai automobilistai kur kas dažniau viršija greitį, o kai viršija motociklininkas, tai prilyginama skridimu šviesos greičiu... http://www.delfi.lt/news/daily/crime/bm ... d=74914666 Jau nekalbu apie automobilistus nuleidusius galvas nuo priekinio stiklo, savaime suprantama į telefoną, rašančius facebook. Rotušės aikštėje kur greitis max koks 30km/h, perėjoje moteris sugebėjo pervažiuoti 18 metų merginą ir sustojo tik už 20 metrų, nes turbūt tik tada pakėlė galvą nuo telefono. Merginai koma... Kaip matai nereikia ir moco, kad žūtum, ar panirtum į komą. Važiuot su dviračiu kelkraščiu išvis nebesinori, nes nebežinai ar kažkas tuo metu tikrina facebook, ar ne, pamatys tave ar, ne, net su ryškiausia liemene. Sakyčiau su motociklu dar saugiau važiuot nei su dviračiu. Jei grįžtant prie temos, tai man pačiam važiuoti su motociklu, kuris kriokia garsiau už viską tikrai nėra malonu. Nebegirdi nei savo minčių. Visada naudoju gamyklinį duslintuvą, kurio dėka neapkursti ir nepatrauki bereikalingo dėmesio, TA nereikia jaudintis, kad nepraeis. Daugelis važinėjančių su modifikuotais tiesiog nori atkreipt į save dėmesį, kiti įsivaizduoja, kad geriau traukia, dar kitiems atseit gražesnis garsas, bet yra egoistai kitų atžvilgiu.
Arns 2017-06-13 08:18
Visko būna, ir eidamas į apšvietimo stulpą gali atsitrenkti bei mirti. Regis JAV kasmet po maždaug 20 žmonių taip žūsta. Tačiau kalbame apie standartinius įvykius, o čia jau motociklininkai ne šventieji. Jie laksto, nardo, nekreipia dėmesio į nieką aplinkui, Anot kai kurių komentavusių, mašinos vairuotojas užuot žiūrėjęs į priekį, turi nuolatos būti įsmeigęs akis į veidrodėlius. Mat bet kaip nardydamas ir iš bet kur gali atsirasto motociklistas. Jei jie važiuotu pagal taisykles, tikrai bent per pus būtu saugiau.
aurimokas 2017-06-13 13:09
Taip taip, motociklistai ramiai vazineja ir paiso KET. Teko vaziuoti uzmiesty, kur eismas 90 km/h ir pries mane vaziavo automobilis ~75 km/h. Norejau ji aplenkti, paziurejau i veidrodelius ar niekas manes nelenkia, isijungiau posuki ir jau buvau besukantis vaira kad atlikt lenkimo manevra kai pro pat mano veidrodeli pranere kazkoks debilas tokiu greiciu kad sugebejau tik spalva striukes pamatyt. Tai kur cia laikymasis KET ir greicio nevirsijimas? Del vaziavimo tarp juostu, brovimosi i prieki ir pan. negali jokiu pateisinimu but, nes KET galioja visiems. Kas keliuose darysis jei automobiliai taip prades uzkisinet motociklui kad tik atsistotu pries ji? Turbut baikeriai bus baisiai nepatenkinti. O ir siaip pasiulymas ne tik dviraciu, motociklu bet ir automobilu vairuotojams - vaziuokit visuomet taip, lyg visi kesintusi jus uzmust ir nelekit i sankryza kaip be galvos net jeigu jusu ir pagrindinis kelias, ar zalias sviesoforo signalas dega jums
audriusn 2017-06-13 16:22
bl, jau negaliu nesikeikt. kodel faking keidzeriai pastoviai absoliutina, vienas aplenke - visi tokie. manes tupa boba su renault vos nunustume nuo kelio, nes nich**a neziurejo i veidrodzius, kad as jau pradejau manevra jai vienodai. bet as nerekiu, kad visos bobos su renault yra siaubas keliuose. Kai vaziuojant savo juostoj koks nors dalbajobas i tave rikiuojasi, nes paziuret kas salio yra vpadlu, nera ne kiek malonu. uztat ir deda tiesius ismetus, nors taip gali tokiam kretinui leist suprast, kad salia dar kazkas vaziuoja. Jau sakiau, kad vilniuj vaziuojant pagal taisykles mane lenkia is abieju pusiu, "Tai kur cia laikymasis KET ir greicio nevirsijimas" ? dar pabandykit kokiam Milane ar Paryziui nepraleist tarp eiliu pravaziuot, nuspardyti vaidrodziai garantuoti. eksperiensas bus nepakartojamas.
Arns 2017-06-13 17:18
audriusn, tai normalūs motociklistai irgi nesiskundžia, kad jų niekas amžinai nemato. Totaliai žiopli vairuotojai ne vienam ir atomobilistui yra pakišę kiaulę. Vistik dažnas pats važiuodamas saugiu greičiu, saugiu atstumu ir nenukreipdamas reakcijos spėja sureaguoti dar iki pavojingos situacijos. Motociklų vairuotojai dažnai peržengia ar net nebando laikytis KET ir tada aprauda kiekvieną auką. Nors pradžioje yra patys jie kalti, kad savo saugumą patiki tik į kažkokio nepažįstamojo rankas. Saugaus eismo taisyklės yra rinkinys ne maksimalių galimybių, o maksimalaus saugumo patirtis, suprantant apie eisme dalyvaujančius įvairaus lygio bei patirties dalyvius. Lenktynių trasose susirenka profai važiuojantys ant savo ribos su pasilikta atsarga reaguoti į varžovo veiksmus ar avarijas. Kasdienybėje gali susitikti vienu metu ir profas, ir daug patirties turintis, ir ką tik teisęs išlaikęs ir net gi realybėje egzistuojantys išgėrę/apsvaigę/užsigalvoję/užsimiegoję/pervargę žmonės. Tam ir reikia laikytis taisyklių. Jos maksimaliai eliminuoja neišvengiamą įvykį kažkam pasielgus ne taip kaip tikėtasi.
Nerealiai 2017-06-13 18:58
Čia protingas pasiūlymas.
audriusn 2017-06-19 09:08
kiek km per metus motociklu prisuki? ar motocikla tik paveiksliuke mates?