Nauja išmanioji „Xiaomi Amazfit“ apyrankė sportuojantiems - patiks mėgstantiems aukštą kokybę ir minimalizmą (Video)  (3)

Kaip ne kartą kartojome šiame portale, išmanieji laikrodžiai nuo apyrankių skiriasi tuo, kad jungiasi prie interneto, socialinių tinklų, gali siųsti žinutes ir elektroninius laiškus, kai apyrankės tik skaičiuoja žingsnius, matuoja pulsą ir sudegintas kalorijas. „Xiaomi“ visai neseniai nustebino rinką nauja išmaniąja apyranke, kuri pasižymi išskirtinai aukšta kokybe, prieinama kaina ir keliais bruožais, kurių artimiausi konkurentai neturi.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Xiaomi Amazfit A1603“ daro viską, ką gali ir kitos išmaniosios apyrankės ir laikrodžiai. Ji skaičiuoja nueitus žingsnius, sudegintas kalorijas bei matuoja pulsą. Dar A1603 stebi jūsų miego ritmą, bet tai taip pat nėra tokia unikali funkcija. Šios apyrankės išskirtinumas išryškėja apžiūrėjus jos korpusą.

„Xiaomi Amazfit A1603“ korpusas yra pagamintas iš aliuminio ir labai tvirto polikarbonato. Korpusas nėra nuimamas - apyrankė kraunama prijungus magnetinį įkroviklio antgalį (kaip tai atrodo pamatysite vaizdo įraše). Dizainas atrodo moderniai, per daug nekrenta į akis, tačiau neatrodo ir kaip visai pigus prietaisas. Žinoma, „Xiaomi Amazfit A1603“ yra atspari vandeniui - jos nereikia slėpti, jei bėgiojate lyjant ar plaunatės rankas

Įdomu ir tai, kad ši apyrankė turi vos vieną mygtuką. Palietus ekrano apačioje esantį horizontalų brūkšnį primenantį mygtuką galėsite keisti ekrane matomą vaizdą - laikrodį, pulsą, nueitus žingsnius ir taip toliau. Priešingai nei daug kitų išmaniųjų apyrankių, ši rodo laiką ir baterijos likutį.

Beje, šis įrenginys labai gerai tausoja turimus energijos resursus. 70mAh baterijos turėtų pakakti 10-20 dienų, apyrankę naudojant vidutiniu intensyvumu. Pavyzdžiui jei nustatysite, kad duomenys ekrane keistųsi vos pasukus riešą, apyrankė sunaudos žymiai daugiau energijos.

Bene svarbiausias šios apyrankės bruožas - programėlė. Daugelis išmaniųjų apyrankių, ypač pigesnių, neturi geros programėlės. Renkamus duomenis sunku palyginti ir analizuoti. Tup tarpu „Xiaomi Amazfit A1603“ naudojasi puikia programėle, kuri leidžia stebti savo pasiekimus, miego ritmus, nueitus žingsnius ir sudegintas kalorijas. Ji taip pat suteiks galimybę šiais duomenimis dalintis socialiniuose tinkluose.

Taip pat tarp išmaniųjų apyrankių reta funkcija - įpsėjimas apie gaunamas žinutes ir pranešimus. „Xiaomi Amazfit A1603“ apyrankė ne tik įspės, kuomet jums kas nors skambins, bet ir kai gausite kokį nors pranešimą ar įspėjimą „Facebook“ tinkle.

„Xiaomi Amazfit“ apyrankės gauna aukščiausius ekspertų įvertinimus. Tačiau dažnai pasižymi ir aukšta kaina. „Xiaomi Amazfit A1603“ šiuo metu kainuoja €34,70. Tai - puikus paprastas prietaisas, kurio aukštą kokybę tikrai įvertinsite.

 „Xiaomi Amazfit A1603“ apžvalga video siužete

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(5)
(4)
(1)

Komentarai (3)