Didžiausias vasaros išpardavimas Kinijoje: ieškome išmaniųjų telefonų su itin talpiomis baterijomis  (1)

Kinijos elektroninė parduotuvė „Gearbest“ vasarą pasitinka išpardavimų fiesta. Kaip jau rašėme, vienoje didžiausių kiniškų internetinių parduotuvių prasideda „Rock the Summer Sale“ išpardavimai, kurių metu galite įsigyti Jūsų pamėgtus daiktus gerokai pigiau.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rock the Summer Sale“ išpardavimas galioja daugiau nei 17 skirtingų parduotuvės kategorijų, o tarp jų patenka ir išmanieji telefonai. Šiandien atrinkome Jums tris išpardavime siūlomus išskirtinius telefonus su itin talpiomis baterijomis, kuriuos turėtumėte apsvarstyti pirmiausia, jei ieškote pigaus, bet ilgai atlaikančio išmaniojo telefono. Reikia pripažinti, jog tik vieną dieną atlaikanti baterija yra šioks toks nesusipratimas ir kinai šiai problemai turi puikių sprendimų.

„Vernee Thor E“ – ploniausias telefonas su milžiniška baterija

Dar visai neseniai į išmaniųjų telefonų rinką žengusi kompanija „Vernee“ pristatė įrenginį su 5020mAh talpos baterija, kuri, gamintojo teigimu, pilnai įkrauta veikia daugiau nei tris paras.

Išpardavimo metu šį išmanųjį telefoną Jūs galite įsigyti už 106,99 JAV dolerių, o didžiausias jo privalumas, atsižvelgiant į baterijos talpą, yra itin plonas korpusas. „Thor E“ modelis yra vos 8,2 mm storio bei yra pakankamai lengvas, lyginant su kitais panašiais telefonais rinkoje.

Gamintojo teigimu, pilnai įkrautos baterijos Jums pakaks net 36 valandoms pokalbių arba net 18 valandų žiūrint filmus. Skelbiama, jog budėjimo rėžimu šis telefonas veikia net 720 valandų. Verta paminėti ir tai, jog „Vernee Thor E“ galima naudoti ir kaip išorinę bateriją, todėl įsigiję šį telefoną Jūs galėsite sėkmingai įkrauti ir kitus prietaisus.

„Vernee Thor E“ netrūksta ir galios - išmanusis telefonas veikia su 8 branduolių „Mediatek MT6753“ procesoriumi, o sklandų veikimą užtikrina 3GB operatyviosios atminties (RAM). 5,0 colių įstrižainės išmanusis telefonas turi 16GB vidinės atminties, 2MPx priekinę bei 8MPx raiškos galinę vaizdo kamerą.

„Oukitel K6000 Pro“ – didelis ekranas ir dar didesnė baterija

Kompanija „Oukitel“ per pastaruosius keletą metų padarė itin smarkų progresą, o tai atspindi ir gerokai išaugęs šio gamintojo populiarumas ne tik Kinijoje, tačiau ir Europoje. Gamintojas turi ką pasiūlyti ir tiems, kurie ieško telefono su itin talpia baterija, o vieną tokį galima įsigyti ir „Gearbest“ išpardavimų metu. Tai „Oukitel K6000 Pro“, kuris išsiskiria net 6000mAh talpos baterija.

Išpardavimo metu šį išmanųjį telefoną Jūs galite įsigyti už 136,99 JAV dolerius, o didžiausias šio įrenginio privalumas yra ne tik itin talpi baterija, tačiau ir didelis ekranas, kuris tikrai patiks tiems, kurie mėgsta didesnius telefonus. „K6000 Pro“ pagamintas su 5,5 colių įstrižainės ekranu.

„Oukitel K6000 Pro“ baterija išsiskiria „MediaTek Pump Express FLash Charging“ technologija, kuri leis Jums po 5 minučių įkrovimo telefonu kalbėti net 2 valandas. Kyla klausimas kokios galimybės, kuomet baterija pilnai įkrauta? Gamintojo teigimu, pilno įkrovimo Jums turėtų pakakti tam, jog galėtumėte žiūrėti savo mėgiamus filmus 10 valandų ar kalbėti telefonu beveik 2 paras. Tai yra kiek mažiau nei Jums pavyktų pasiekti su „Vernee Thor E“, tačiau reikėtų atkreipti dėmesį, jog „Oukitel“ įrenginys turi gerokai didesnį ekraną.

Žvelgiant į kitas „Oukitel K6000 Pro“ specifikacijas – įspūdis išlieka taip pat geras. Įrenginys aprūpintas aštuonių branduolių „MediaTek MTK6753“ procesoriumi su 3GB operatyviosios atminties (RAM) bei 32GB vidinės atminties (ROM). Telefone taip pat įmontuota 5.0MPx priekinė bei 13MPx raiškos pagrindinė kamera.

„Ulefone Power“ – kai modelio pavadinimas pasako viską

Jeigu „Oukitel“ yra pakankamai gerai žinomas gamintojas, tai „Ulefone“, kaip ir „Vernee“, yra mažiau populiarūs ne tik Lietuvoje, bet ir visame pasaulyje. Kaip bebūtų, šis gamintojas tikrai turi ką pasiūlyti ieškantiems telefono su itin talpia baterija, o „Gearbest“ vieną modelį įtraukė ir į savo išpardavimų sąrašą - tai „Ulefone Power“ su 6050mAh talpos baterija.

Nors „Ulefone“ prieš keletą mėnesių pristatė ir atnaujintą šio modelio versiją, tačiau šiandien pažvelkime į „Power“ serijos pirmtaką. 5,5 colių įstrižainės išmanųjį telefoną su 6050 mAh talpos baterija „Rock the Summer Sale“ išpardavimo metu galima įsigyti tik už 133,99 JAV dolerių.

Kaip ir aukščiau įvardintų įrenginių, taip ir „Ulefone Power“ didžiausias privalumas yra itin talpi baterija, o jos talpa šiuo atveju siekia net 6050mAh. „Ulefone“ šiame modelyje panaudojo kompanijos „Sony“ sukurtą bateriją, kuri, anot gamintijo, po pilno įkrovimo veikia daugiau nei 4 dienas, esant įprastiniam vartojimui. Gamintojo atlikti tyrimai parodė, jog šios baterijos Jums pakaktų net 63 valandoms pokalbių arba 75 dienoms (arba 1800 valandų) budėjimo rėžimu. Ir tai be abejonės yra geriausias rezultatas tarp aukščiau įvardintų išmaniųjų telefonų.

„Ulefone Power“, kaip ir „Oukitel K6000 Pro“ pasižymi išsiskiria „MediaTek Pump Express FLash Charging“ technologija, kuri leis Jums po 5 minučių įkrovimo telefonu kalbėti net 2 valandas. Norėdami pilnai įkrauti šią, tiesiog milžinišką, bateriją Jus sugaišite maždaug 2 valandas. Iš esmės tai yra laiko tarpas, kurio reikia įkrauti kone bet kuriam telefonui su panašios talpos baterija.

Žodelis „Power“ šio išmaniojo telefono pavadinime apibūdina ne tik puikią bateriją, tačiau ir pakankamai „galingus“ parametrus. „Oukitel Power“ veikia su 8 branduolių „Mediatek MT6753“ procesoriumi, o sklandų veikimą užtikrina 3GB operatyviosios atminties (RAM) bei 16GB vidinės atminties (ROM). Mėgstantys fotografuoti turėtų žinoti tai, jog telefone integruota 5.0MPx raiškos priekinė bei 13.0MPx raiškos galinė kamera.

Energijos karalius

Visi sąraše pateikti telefonai išlaiko pakankamai gerą balansą tarp korpuso svorio, storio ir baterijos talpos. Tačiau tai ne pačią talpiausią bateriją turintys modeliai. Jeigu telefono storis ir didesnis svoris neturi reikšmės, o vienintelis reikšmingas parametras - baterijos talpa, tada rekomenduojame tikrai įspūdingą modelį iš „Oukitel“. Tai pats naujausias kompanijos telefonas - „OUKITEL K10000 Pro“ su 10 000 mAh talpos baterija. Apie jį plačiau jau rašėme atskirame pristatyme.  Šis monstras vasaros išpardavimo metu kainuoja 160€,  o vėliau kana turėtų pakilti maždaug iki 200 eurų.

Tiems, kam rūpi kiti telefonai, rekomenduojame pasižvalgyti po kitus išpardavime dalyvaujančius išmaniuosius telefonus - juos galite rasti „Gearbest“ puslapyje, o mes savo ruožtu greitu metu pateiksime Jums ir daugiau įdomybių, kurių negalima pražiopsoti vykstant „Rock the Summer Sale“ išpardavimams.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
Autoriai: Lukas Snarskis
(6)
(2)
(4)

Komentarai (1)