Vienos geriausių pigių ausinių kompiuterinių žaidimų mėgėjams: kodėl pirkėjai jas mėgsta ir kas galėtų būti geriau (Video)  ()

Užkietėję muzikos klausytojai mėgsta gerą įrangą. Jiems svarbu, kad garsiakalbiai būtų sukurti naudojant naujausias technologijas, kad ausinės vienodai gerai atkurtų ir žemus, ir aukštus dažnius, kad nesigirdėtų nei menkiausio triukšmo, o užmerkęs akis galėtum mintimis nusikelti į koncertų salę. Tai nėra blogas pomėgis, tačiau daugelis žmonių ausines naudoja tik pokalbiams, vaizdo įrašams ir filmams žiūrėti. Jiems pakaks ir šių paprastų ir labai pigių „Superlux“ ausinių.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2017-06-12 Vienos geriausių pigių ausinių kompiuterinių žaidimų mėgėjams: kodėl pirkėjai jas mėgsta ir kas galėtų būti geriau (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jei nesate užkietėjęs audiofilas, tikriausiai muzikos klausotės tik retkarčiais arba ją paliekate kažkur kasdienių darbų fone ir beveik negirdite. O galbūt mėgstate trankią muziką, kurioje dominuoja žemi tonai? Tuomet „Superlux HD681“ jums puikiai tiks.

Tai – paprastos laidinės ausinės su dideliais, ausis apgobiančiais garsiakalbiais. Jos itin stipriai groja žemus tonus, nors, gamintojo teigimu, pasižymi gana plačiu diapazonu. Kadangi ausinės nėra belaidės, jos puikiai tinka tiems, kurie ilgą laiką praleidžia prie kompiuterio. Pavyzdžiui, kompiuterinių žaidimų mėgėjams.

Bene didžiausias „Superlux HD681“ ausinių privalumas – ergonomiškas dizainas. Lankelis yra gana minkštas ir patogiai reguliuojasi, o ir ausis apgobiantys minkšti ausinių kaušeliai nespaudžia. Pirkėjai džiaugiasi, kad su ausinėmis nepavargdami gali išsėdėti nors ir visą darbo dieną ar ilgą žaidimų sesiją. Tiems, kurie išbando visokias ausines ir su jomis praleidžia daug laiko, ausis apgobiantys kaušeliai dažnai patinka labiau, nors tai ir skonio reikalas.

Žinoma, naudotojai pastebi ir trūkumų. Teigiama, kad „Superlux HD681“ prastai blokuoja pašalinius garsus, ypač, jei lankelis nėra tinkamai sureguliuotas. Kiti skundžiasi prastai grojamais aukštais tonais, nes ausinės yra akivaizdžiai orientuotos į kompiuterinių žaidimų ir trankios muzikos gerbėjus. Galiausiai, kaušeliai nėra labai laidūs orui, todėl skatina prakaitavimą.

Tačiau bendrai šios ausinės yra net labai giriamos. Jos pasižymi pakankamai plačiu diapazonu, su didesniu dėmesiu žemiems tonams, yra patogios ir pagamintos iš pakankamai kokybiškų medžiagų. Tačiau didžiausias šių ausinių privalumas – kaina. „Superlux HD681“ šiuo metu kainuoja kiek mažiau nei 18 eurų.

„Superlux HD681“ ausinių apžvalga

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(6)
(3)
(3)

Komentarai ()