„Instagrame" patobulinimai daug kam nepatiks: paspausit „Screenshot" ir apie tai sužinos paskyros savininkas  ()

Šis socialinis tinklas dažniausiai naudojamas kitų žmonių stebėjimui ar kaip laisvalaikio praleidimo forma. Norite pasidomėti, ką veikia jūsų draugų draugai? Tai padaryti labai lengva. O jei kas nors patinka, pasidarykite momentinę ekrano kopiją (ang. Screenshot), kad į tai pažiūrėti galėtumėte dar ne kartą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Deja, bet ir čia baigėsi dienos, kuomet tokias slaptas operacijas galėdavote atlikti anonimiškai. 

Naujausi „Instagram“ socialinio tinklo patobulinimai leidžia vartotojams siųsti ir gauti nuotraukas bei vaizdo įrašus, išnykstančius po kelių sekundžių. Būtent dėl pastarojo tiesioginių žinučių bruožo, neretai kyla noras padaryti atsiųstos akimirkos ekrano kopiją, kad galėtumėte ją parodyti draugams ar dar kartą prisiminti patys.

Dabar siuntėjai gaus pranešimą, jei jų siųsta nuotrauka ar vaizdo įrašas gavėjo bus nukopijuotas. Tas pats galioja ir jei kas nors padarys ekrano kopiją medžiagos, kurią siuntėte jūs.

Šiuo metu vis dar galima įamžinti „Instagram“ įrašus apie tai nepranešus jo platintojams.

Kartu su šiuo pokyčiu, taip pat kaip ir „Whatsapp“ bei „Facebook Messenger“ programėlėse, šiame socialiniame tinkle taip pat bus galima sužinoti apie siųsto pranešimo statusą, pavyzdžiui, ar žinutė buvo pristatyta ir ar ji perskaityta. Taip bus tik dar sunkiau ignoruoti žmones, kurių taip vengiate.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TV3
TV3
(2)
(3)
(-1)

Komentarai ()

Susijusios žymos: