„Tesla“ automobiliai iš dalies yra varomi deginama anglimi, bet Elonas Muskas atskleidė įdomią ateities viziją

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

immortallt 2017-06-15 13:39
Daugiabučių kiemuose irgi ateis krovimo stotelės, kai tik pradės sparčiau augti elektromobilių kiekis. Statys privatus verslas ir pridėjęs kliento kortelę, o gal tiesiog identifikuos pagal automobilį, pasikrausi elektra. Variantų yra daug, bet elektromobilių krovimo stoteles įrengti paprasčiau nei kuro. Tiek kad elektros stotelių reikia daugiau.
sub 2017-06-15 16:22
O šiuos du varintus vis perverčiu savo smegeninėje, kaina gera palygint su Tesla, o ir nuvažiuojamas atstumas ne kaip Leaf, bet dar neprisiverčiau pirkti. Geriau palauksiu dar max 5 metus ir Tesla X apynaują galima bus paiimti, kur tikrai vertas dėmesio automobilis.
sub 2017-06-15 16:32
Gerą diskusiją apturėjau praėjusį penktadienį su vienu iš kolegų. Tema: elektra vs. VDV. Diskusijos oponento vienintelis priekaištas elektrai buvo - kad nėra "turbo lago". Turbo lago blemba reikia jam. Sakau, tau golfo vežimėliui, palečių krautuvui gali užprogramuoti 2 sekundžių lagą. Elektra yra ateitis. Ginčytis, kad tu vistiek važinėsi su VDV yra tas pats, kas šiai laikais nešiotis kasečių grotųvą prisisegus prie kelnių, kai visi Spotify ar Soundcloud klauso. Čia toks mano palyginimas.
FtBall 2017-06-15 19:35
Nuvažiuojamo atstumo mieste tikrai pakanka, o užmiestyje - įsijungia vdv. Įdomu tai, kad jei perkant priregistravo kaip EV, tai dar ir nemokamą parkingą centre gauni.
aurimokas 2017-06-16 08:50
Aha, senose aikstelese kur ir taip vos yra kur pasistatyt automobili dar ikrovimo stoteliu pristatys. Yeah, right.. nenusisvaik naujos statybos namu kiemuose gal ir atsiras kokios 2 stoteles, bet spek ar as negyvenantis tame daugiabutyje galesiu atvaziuot ir pasikraut? Jeigu gyveni ne Vilniuj ir ne Kaune ir gyveni ~10 metu senumo daugiabuty, tas elektromobilis tau bus daugiau beda nei nauda. Ir siaip vakare po darbo dar trenktis i kita miesto gala ir sedet masinoj pusvalandi nieko neveikiant gali tik zmones kurie neturi seimos ir neturi pernelyg ka veikt po darbo
immortallt 2017-06-16 09:26
Gyvenu 10-ties metų senumo daugiabutyje. Įsirengti krovimo stotelės bėdos neturėsiu. Daugiabučių kiemų, ir senų, sutvarkymas yra žmonių noro nebuvimas bei ydingos miesto parkavimosi apmokestinimo problemos. Apmokestintų VISĄ parkingą, kuris priklauso MIESTUI bei baudų skyrimą atiduotų privatininkam, kurie gautų procentą nuo surinktų baudų, staigiai pradėtų tiek savo kiemus tvarkytis, tiek parkingo aikštelių pridygtų. Dabar pastatys bet kaip, bet kur, pažeidžiant po 5 eismo taisykles, bet kad tik nemokamai. Kai nemokamai neliks, susitvarkys ir parkingas.